Το TCG Retail Summit, θα λάβει χώρα από τις 2 μέχρι τις 4 Απριλίου στη Γενεύη και αναμένεται να μονοπωλήσει το διεθνές ενδιαφέρον.

Amazon, MediaMarkt, Saturn, Dixons Carphone, FNAC Darty Co… Αυτοί είναι ορισμένοι από τους κορυφαίους «παίκτες» που θα δώσουν το «παρών» στο 6ο TCG Retail Summit, το παγκόσμιο συνέδριο για το χώρο των consumer electronics, της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών.

Το TCG Retail Summit, θα λάβει χώρα από τις 2 μέχρι τις 4 Απριλίου στη Γενεύη και αναμένεται να μονοπωλήσει το διεθνές ενδιαφέρον όσο αφορά τη αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Top executives απ’ όλο τον κόσμο θα πλαισιώσουν πολλά panels όπου θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα του Retail στον χώρο της τεχνολογίας, αναλύοντας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που γεννά καθημερινά ο κλάδος.

Τη φετινή χρονιά σημειώθηκαν απρόσμενες αλλαγές σε retailers και brands. Οι νέες ηγεσίες στις Dixons Carphone Group και Mediamarkt Retail Group, και οι εξαγορές των Ευρωπαϊκών Gorenje και Candy Hoover Group από τις Hisense και Haier αντίστοιχα είναι μόνο κάποιες απ' αυτές. Και ίσως δεν είναι τυχαίο πως το συνολικό θέμα του event είναι το «Collaborate to Innovate».

Και στην εφετινή διοργάνωση αναμένεται να δώσουν το παρών κάποια από τα κορυφαία στελέχη του χώρου όπως ο Klaus-Peter Voigt (CEO, era - European Retail Alliance), Hans Carpels (President, Euronics International), ο Ανδρέας Αθανασόπουλος (Chief Customer Officer, Dixons Carphone Group), ο Jaan Ivar Semlitsch (CEO, Elkjop Nordic & Dixons Carphone International), ο Karl Trautmann (Member of the Management Board, Electronic Partner), ο Enrique Fernandez (CEO, M.video/Eldorado, Russia), ο Emmanuel Grenier (CEO, Cdiscount), ο Alpay Guener (COO Europe, AO World), ο Bulent Gurcan (CEO, TeknoSA), ο Nilesh Khalkho (CEO, Sharaf, UAE), ο Jonas Samuelson (CEO, Electrolux Group), η Anna Ohlsson-Leijon (Head of Major Appliances Europe & EVP, Electrolux Group), ο Matthias Ginthum (Chief Markets Officer, BSH), ο Henk de Jong (Chief of International Markets, Philips), ο Carsten Olesen (SVP Global Markets, Harman Lifestyle Division), ο Alessandro Stanzani, (EVP CIG, Canon Europe), ο Emmanuel Fromont (President EMEA, Acer), και ο Cyril Buxtorf (EVP EMEA, Groupe SEB).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ