«100άρι στον Μαρινόπουλο» και από το facebook

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
10 Οκτωβρίου 2014 | Λιανεμπόριο & FMCG
Πλούσια και δωροεπιταγές

Με ένα καινούργιο interactive παιχνίδι μέσα στο περιβάλλον του Facebook, η Μαρινόπουλος Α.Ε. προσκαλεί τους φίλους της εταιρείας να «τρέξουν» το δικό τους ηλεκτρονικό «100αρι» και να διασκεδάσουν παίζοντας, αλλά και κερδίζοντας πλούσια δώρα και δωροεπιταγές.

H “αποστολή” των παικτών είναι να συγκεντρώσουν 100 πόντους μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο, συλλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα με το ηλεκτρονικό τους καρότσι.

Κάθε ημέρα οι παίκτες θα έχουν μέχρι πέντε προσπάθειες να συλλέξουν τους απαραίτητους πόντους και κάθε επίτευξη του στόχου, θα ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού: 5 δωροεπιταγές των 200 ευρώ, οι οποίες θα κληρωθούν για πέντε μεγάλους τυχερούς στο τέλος της ενέργειας.

Τέλος, κάθε παίκτης συλλέγοντας ειδικά σηματοδοτημένο εικονίδιο, θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένα instant win δώρο - μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ - μέσω καθημερινού μηχανισμού τυχαίας επιλογής νικητή που θα αναδείξει 28 τυχερούς (δύο κάθε ημέρα). Οι νικητές των δώρων θα διατηρούν το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση των μεγάλων δώρων του διαγωνισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ