ΝΟΤOS COM: Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος Πολυκαταστημάτων η Βαλέρια Τάραντο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
10 Σεπτεμβρίου 2020 | Λιανεμπόριο & FMCG
Με πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση της ανοδικής του πορείας στην ελληνική αγορά, ο Όμιλος ΝΟΤOS COM εντάσσει στο δυναμικό του την κα Βαλέρια Τάραντο, στην θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου Κλάδου Πολυκαταστημάτων, έχοντας την συνολική διοικητική και εμπορική ευθύνη για τον κλάδο.

Η κα Τάραντο διαθέτει πολυετή επιτυχημένη εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις σε πολυεθνικές Εταιρίες και Ομίλους, όπως το “Gucci Group” με έδρα το Λονδίνο (Finance/Commercial/Media Planning and Buying) και τα “Αττικά Πολυκαταστήματα” (Buying and Business Development). Τον τελευταίο χρόνο διετέλεσε Business and Commercial Consultant στην Εταιρία “Zeus and Dione”, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εδραίωσή της στην διεθνή αγορά.

O Όμιλος NOTOS COM, με την προσθήκη της κας Τάραντο στο ανώτατο Management Team, στοχεύει στην αναδιάρθρωση του κλάδου Πολυκαταστημάτων, καθιστώντας τον κυρίαρχη δύναμη στην Ελληνική αγορά.

Η κα Τάραντο κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc in Management CEMS από το London School of Economics and Political Science (LSE) και είναι πτυχιούχος ΒSc in Business Economics από το Queen Mary College, London University.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ