Καφεκοπτεία Λουμίδη: Επιστροφή στα σχολεία με προσφορές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
09 Σεπτεμβρίου 2019 | Λιανεμπόριο & FMCG
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη πραγματοποιούν την ενέργεια "Γλυκιά επιστροφή στα σχολεία" που περιλαμβάνει έκπτωση 15% σε επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων.

 Πεντανόστιμες μαρμελάδες σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων όπως φράουλα, δαμάσκηνο και κεράσι (απαλλαγμένες από προσθήκη ζάχαρης), μέλια ανθέων, ελάτης, βελανιδιάς και θυμαρίσια έτοιμα να συνοδεύσουν τις φρυγανιές σου και φυσικά το αγαπημένο φυστικοβούτυρο απαλό ή με κακάο είναι μερικές μόνο από τις λιχουδιές που σε περιμένουν στο τραπέζι.
Οι λιχουδιές των Καφεκοπτείων Λουμίδη σε ακολουθούν και στα σχολικά διαλείμματα, αφού τα πεντανόστιμα mini τσουρεκάκια με σοκολάτα ή χωρίς αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για ένα γρήγορο, υγιεινό σνάκ. Μετά την επιστροφή από το σχολείο γεύματα με διατροφικούς θησαυρούς, όπως τα διαφορετικά είδη ταχινιού και τα spreads με ποικιλία γεύσεων αποτελούν και πάλι ακαταμάχητες προτάσεις.
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο να σας προσφέρουν την καλύτερη συντροφιά, μέσα από τις απολαυστικές τους προτάσεις για τα γεύματα ολόκληρης της ημέρας.

Στο πλαίσιο της ενέργειας «Γλυκιά Επιστροφή στα Σχολεία» παρέχουν 15% έκπτωση σε φυστικοβούτυρα, μέλια, ταχίνια, μαρμελάδες, καιτσουρέκια από τις 2 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, υπενθυμίζοντάς σας ότι οι καθημερινές απολαύσεις δεν αποτελούν πολυτέλεια. Χρειάζονται μόνο αυθεντικούς ανθρώπους και γνήσιες γεύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ