Η MediaMarkt στο Public Marketplace

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
13 Φεβρουαρίου 2020 | Λιανεμπόριο & FMCG
Διαθέσιμες όλες οι ηλεκτρικές συσκευές.

Οι οικιακές συσκευές της MediaMarkt είναι πλέον διαθέσιμες και στο Public Marketplace, ενισχύοντας το portfolio του Public Marketplace με τη νέα κατηγορία των μεγάλων οικιακών συσκευών (ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνες, τηλεοράσεις κ.ά.), ενώ αυτή των οικιακών μικροσυσκευών (συσκευές μαγειρικής, προσωπικής φροντίδας, κλιματισμός & θέρμανση κ.ά.) εμπλουτίζεται σημαντικά.

Η ένταξη των οικιακών συσκευών της MediaMarkt στο Public Marketplace είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με το σκοπό της εταιρείας για συνεχή βελτίωση της ζωής του καταναλωτή μέσα και έξω από το σπίτι, μέσω της προσφοράς μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων και αξεπέραστων υπηρεσιών.

Εγκαινιάζοντας τη νέα μεγάλη κατηγορία προϊόντων στο Public Marketplace αλλά και τη σημαντική αυτή συνεργασία, σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τους πελάτες του Public Marketplace μεγάλες προσφορές έως 58% σε μάρκες, μεταξύ των οποίων Sony, Siemens, Bosch και Juro-Pro.

Μέσω του Public Marketplace, ο καταναλωτής θα μπορεί να προμηθευτεί online το ψυγείο ή την τηλεόραση που επιθυμεί και να τα παραλάβει στο σπίτι ή το γραφείο του, απολαμβάνοντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες εγκατάστασης και επέκτασης εγγύησης. Το Public Marketplace φιλοξενεί σήμερα πάνω από 220 συνεργαζόμενα καταστήματα, προσφέροντας online περισσότερα από 150.000 προϊόντα σε 6 συνολικά μεγάλες εμπορικές κατηγορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ