Βazaar: Εγκαινίασε δύο νέα cash & carry

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
16 Σεπτεμβρίου 2019 | Λιανεμπόριο & FMCG
Επέκταση δικτύου για την Bazaar Cash & Carry Market, η οποία πρόσθεσε στο δίκτυό της δύο νέα cash & carry, στη Μύκονο, στην Περιφερειακή οδό, και στη Σαντορίνη στο Αεροδρόμιο.

 

Με τα δύο νέα καταστήματα η εταιρεία ολοκλήρωσε τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της στο κομμάτι της χονδρικής για το τρέχον έτος. Τα δύο νέα καταστήματα εκτείνονται σε χώρους 1.500 τ.μ. το καθένα και λειτουργούν πρωτοποριακά με το νέο υβριδικό format, που στοχεύει στις πωλήσεις του HORECA, στα super και mini markets, αλλά και στους ιδιώτες πελάτες λιανικής. 'Eμφαση έχει δοθεί στα φρέσκα τμήματα, στο service της διανομής με ιδιόκτητα οχήματα και στη στοχευμένη και μοντέρνα γκάμα προϊόντων για το foodservice. Η επένδυση έγινε με ίδια κεφάλαια, σε ιδιόκτητα οικόπεδα και στα δύο νησιά. Η Bazaar στοχεύει και σε περαιτέρω ανάπτυξη δικτύου χονδρικών πωλήσεων μέσω των cash & carry, στις τουριστικές περιοχές.
Νέοι στόχοι ανάπτυξης δικτύου cash & carry αποτελούν η Πάτρα και τα Ιωάννινα για την ολοκλήρωση της γεωγραφικής κάλυψης της χώρας. Συνολικά, η Bazaar A.E. για το πρώτο οκτάμηνο του 2019 κατέγραψε αύξηση πωλήσεων της τάξης του 8%, με πέντε νέα καταστήματα λιανικής και δύο νέα cash & carry.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ