Ζυθοποιία Πηνείου: Εγκαινιάστηκαν οι εγκαταστάσεις της - Παράγει τη φρέσκια μπίρα Lola

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
23 Απριλίου 2019 | Επιχειρήσεις
Εγκαινιάστηκαν χθες οι νέες εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Πηνειού στο 7ο χλμ. Λάρισας – Συκουρίου.

Εγκαινιάστηκαν χθες οι νέες εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Πηνειού στο 7ο χλμ. Λάρισας – Συκουρίου. Η ζυθοποιία παράγει την μπίρα με την εμπορική ονομασία Lola στους τύπους Belgian Ale και Pilsner.

Είναι η πρώτη φρέσκια, απαστεριώτη μπίρα που παράγεται στη Λάρισα από τοπικές πρώτες ύλες.

Τα εγκαίνια του νέου Ζυθοποιείου τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης καθώς και οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου κ. Σ. Γιαννακόπουλος και του Συνδέσμου Βιομηχάνων κ. Αχ. Νταβέλης. 

Μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ζυθοποιίας Πηνειού κ. Γιώργος Πέτρου αναφέρθηκε το όραμα της εταιρίας λέγοντας: «Η πρώτη μπύρα της Λάρισας οραματιζόμαστε να είναι πρώτη παντού: στην ποιότητα, στην αξιοποίηση των ανθρώπων και των πρώτων υλών του τόπου μας, στη χρήση της υψηλής τεχνολογίας, στο σεβασμό του περιβάλλοντος», ενώ τόνισε ότι στόχος της ζυθοποιίας είναι η συνεχής ανάπτυξη σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες που να δίνουν τη μοναδική σφραγίδα της περιοχής μας στην Ελλάδα και τον κόσμο.   
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ