Η Praktiker Hellas γιόρτασε την Ημέρα Κήπου

Η Praktiker Hellas, το Σάββατο 20 Απριλίου γιόρτασε την Ημέρα Κήπου, μία μέρα αφιερωμένη στο outdoor living, στο Κατάστημα της Παλλήνης. Πρωταγωνιστές της ημέρας ήταν οι Garden Experts, οι οποίοι είχαν επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια του χώρου ο οποίος έμοιαζε με μία μικρή, ανοιξιάτικη όαση, καθώς και ο πλούσιος Κατάλογος Κήπου, οι σελίδες του οποίου ζωντάνεψαν μέσα από τα διαφορετικά activations.

Η Ημέρα Κήπου φιλοξένησε πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Όσοι βρέθηκαν εκεί απόλαυσαν εκπλήξεις και προσφορές, πήραν μέρος σε διαγωνισμούς, κέρδισαν δώρα, φύτεψαν τα δικά τους γλαστράκια, έπαιξαν μοναδικά παιχνίδια και γεύτηκαν απολαυστικές λιχουδιές. Ο Γιώργος Βαγιάτας σε ρόλο παρουσιαστή, με το μοναδικό του χιούμορ, μας καθοδήγησε σε κάθε γωνιά του χώρου. Παράλληλα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η Τζένη Μελιτά, ειδικές πλέον στην διακόσμηση, με τη βοήθεια των παραβρισκόμενων διαγωνίστηκαν στον ‘’DecoΚηπο’’, δημιουργώντας εξωτερικούς χώρους για όλα τα γούστα, και o Τιμολέων Διαμαντής αποκάλυψε στο «Griller Challenge» όλα τα μυστικά του σωστού BBQ. Επίσης, η συνεργαζόμενη εταιρία Gardena, συμμετείχε με παιχνίδια και επίδειξη σχετικά με το αυτόματο πότισμα, τις ρομποτικές χλοοκοπτικές μηχανές και την υδρονέφωση και η εταιρία Vilmorin με φυτεύσεις σπόρων και βολβών.

Στην Ημέρα Κήπου συμμετείχαν η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η Green Cola και η El Sabor, ενώ οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Rythmos949 και Easy 97.2 πραγματοποίησαν live εκπομπές από το Praktiker Παλλήνης μεταφέροντας στους ακροατές τους το vibe της ημέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ