Η αεροπορική εταιρεία, προκειμένου να επιβραβεύσει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι επιβάτες της, προσφέρει ειδικές μειωμένες τιμές σε όλους τους ναύλους, για όλους τους προορισμούς στους οποίους πετάει. 

Η Sky Express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη Ελληνική αεροπορική εταιρία, διπλασίασε τον αριθμό των επιβατών της το 2018 σε σχέση με το 2017, αγγίζοντας το νούμερο ρεκόρ των 1.000.000 επιβατών.

Η αεροπορική εταιρεία, προκειμένου να επιβραβεύσει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι επιβάτες της, προσφέρει ειδικές μειωμένες τιμές σε όλους τους ναύλους, για όλους τους προορισμούς στους οποίους πετάει. 

Σύμφωνα με την Sky Express, οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν δύο τουλάχιστον εισιτήρια για τον προορισμό της αρεσκείας τους, από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου μέχρι και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, κερδίζοντας έκπτωση 50% σε κάθε ναύλο!

Οι υποψήφιους ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς, κάνοντας κράτηση μέσα από το ολοκαίνουριο site www.skyexpress.gr και χρησιμοποιώντας στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικό Κουπόνι» τον κωδικό προσφοράς "SKYWINTER".

Όπως επισημαίνει η Sky Express, από την προσφορά δεν εξαιρείται κανένας προορισμός και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των προσφερόμενων θέσεων σε κάθε πτήση. 

Η έκπτωση ισχύει μόνο για τον ναύλο και εξαιρούνται τα τέλη αεροδρομίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ