Περισσότερα από 2.000 παιδιά απόλαυσαν το χιόνι στην Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού - Κεντρική Εικόνα

Περισσότερα από 2.000 παιδιά απόλαυσαν το χιόνι στην Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού

24 Ιανουαρίου 2019 | Επιχειρήσεις
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Με μεγάλη επιτυχία, για 8η συνεχή χρονιά, ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού, το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου στα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού.

Με μεγάλη επιτυχία, για 8η συνεχή χρονιά, ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού, το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου στα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού.

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, καθώς περισσότερα από 2.000 παιδία με τις οικογένειές τους γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού, με παιχνίδια, δραστηριότητες, αγώνες σκι και snowboard και φυσικά πολύ χιόνι. 

Τις εκδηλώσεις ενίσχυσαν με την παρουσία τους και την προσφορά τους, πολλοί σύλλογοι και εταιρείες.

Η Σχολή Σκι Πάππος – Μπαλντούμης παρείχε εκπτωτικά μαθήματα σκι και snowboard με δωρεάν παροχή εξοπλισμού σε μικρούς και μεγάλους. Η Quality Taste, παρείχε εκπτωτικά μενού για όλα τα παιδιά και η εταιρεία Γιαννέλος Αντιπροσωπείες – Διανομές Δωρεάν χυμούς για όλα τα παιδάκια.

Πιστοί στο σύνθημα της διεθνούς καμπάνιας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χιονιού FIS (Federation International de Ski),  «Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι», οι διοργανωτές των εκδηλώσεων προσέφεραν για 8η συνεχόμενη χρονιά, τόσο στα παιδία όσο και στους λάτρες του χιονιού ένα σαββατοκύριακο γεμάτο χαρά και διασκέδαση.

Τα παιδιά κατασκεύασαν ένα γιγαντιαίο χιονάνθρωπο ύψους 4 μέτρων, ένα Ιγκλού χωρητικότητας 8 ατόμων, συμμετείχαν σε ελκυθοδρομίες και αγώνες παράλληλου σλάλομ και παρακολούθησαν επιδείξεις Freestyle και Snowboard.                    

Στην διοργάνωση, συμμετείχαν  εθελοντικά: 20 Δάσκαλοι της Σχολής Πάππος Μπαλτούμης, 20 Προπονητές και Στελέχη του ΕΟΣ Αθηνών, 20 Εθελοντές του συλλόγου "Συνεχιστές Εθελοντές Αθήνα 2004" και 20 Καλοί Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού ενώ η Κλαουδάτος Ski Bus, ανάλαβε δωρεάν τη μεταφορά των εθελοντών της διοργάνωσης.

Η FIS, η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων, Ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην Οργάνωση για την τεράστια επιτυχία και πιο πολύ τους χορηγούς της, ΕΤΑΔ ΑΕ, ΧΚΠ, ARCHIPEL YACHT CHARTERS, IKON PORTER NOVELLI, QUIBITECH & SKI BUS ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ για όλα όσα προσέφεραν στην επιτυχία της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού 2019.

Οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (20 Ιανουαρίου 2019) πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, με 469 εκδηλώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ