Ο Λευτέρης Λαζάρου επιμελείται τους καταλόγους των εστιατορίων του Nana Beach

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
08 Μαρτίου 2016 | Επιχειρήσεις
Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών του.

Το Ξενοδοχείο Nana Beach του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών του, με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του με τον διακεκριμένο Chef Λευτέρη Λαζάρου και τον επίσης αξιόλογο Chef Λευτέρη Σουλτάτο καθώς και την Εταιρεία τους "L & L Chef Consulting”. Με το βλέμμα στραμμένο πάντα στο μέλλον, το Ξενοδοχείο ετοιμάζεται να υποδεχτεί την σεζόν 2016, δίνοντας έμφαση στην γαστρονομική του ταυτότητα, για ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών του.

Ο Λευτέρης Λαζάρου - ο πρώτος Έλληνας Chef που βραβεύθηκε με αστέρι Michelin - ο Λευτέρης Σουλτάτος και οι συνεργάτες τους, αναλαμβάνουν την επιμέλεια και σύνθεση των μενού όλων των εστιατορίων του Ξενοδοχείου που περιλαμβάνουν πιάτα από την Ελληνική και Κρητική κουζίνα καθώς και επιλεγμένα πιάτα από την Ιταλική, Ασιατική και Μεξικάνικη Κουζίνα.

Η σύνθεση των μενού δεν περιορίζεται μόνο στις προτάσεις για τα a la carte εστιατόρια του Ξενοδοχείου αλλά και στις επιλογές για μπουφέ, παιδικά μενού, ειδικά μενού για χορτοφάγους χωρίς να λείπουν φυσικά οι φημισμένες συνταγές του Λευτέρη Λαζάρου με ψάρι, υλικό που αποτελεί σήμα κατατεθέν στην κουζίνα του κορυφαίου Έλληνα Chef.

Έχοντας διαγράψει μια πορεία 30 επιτυχημένων χρόνων στον τομέα του Τουρισμού, το Ξενοδοχείο Nana Beach, συνεχίζει να αναζητά νέους τρόπους που θα εξελίξουν το επίπεδο παροχής των υπηρεσιών του και της φιλοξενίας που προσφέρει, σημαντικό κομμάτι της οποίας αποτελεί και η γαστρονομία. Με αφετηρία τα παραπάνω, το Ξενοδοχείο καλωσορίζει τον Λευτέρη Λαζάρου και τους συνεργάτες του για μια συνεργασία που στοχεύει να ενισχύσει την αέναη προσπάθεια της Εταιρείας Καράτζη για την παροχή υπηρεσιών ποιότητας και στον χώρο του Τουρισμού. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ