Νέος διαγωνισμός από τη Νιτσιάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
19 Νοεμβρίου 2018 | Επιχειρήσεις
Τι γεύση έχουν οι δικές σας… γαστρονομικές μνήμες; Αυτός είναι ο τίτλος – ερώτηση  διαδικτυακού διαγωνισμού της ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, που ξεκίνησε ήδη να «τρέχει» μέσα από τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook

Τι γεύση έχουν οι δικές σας… γαστρονομικές μνήμες; Αυτός είναι ο τίτλος – ερώτηση  διαδικτυακού διαγωνισμού της ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, που ξεκίνησε ήδη να «τρέχει» μέσα από τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. Μέσω του διαγωνισμού αυτού, ο οποίος συνδέεται άμεσα με το τελευταίο σλόγκαν του τηλεοπτικού διαφημιστικού της εταιρείας, «Τι  γεύση έχουν οι μνήμες;» γίνεται προσπάθεια αποτύπωσης της γαστρονομικής μνήμης όπως την αντιλαμβάνεται ο κάθε χρήστης και συμμετέχοντας στον διαγωνισμό.

 Οι συμμετέχοντες, καλούνται να αναφέρουν τη δική τους γαστρονομική μνήμη λαμβάνοντας έτσι αυτόματα μέρος στο διαγωνισμό, ο οποίος θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.  Θα ανακηρυχθούν 5 νικητές ο καθένας εκ των οποίων θα λάβει ως δώρο από 20 κιλά κοτόπουλο Νιτσιάκος, της σειράς Golden. Οι νικητές, θα προκύψουν μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, ενώ οι όροι του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στο www.nitsiakos.gr.  

Το link του διαγωνισμού: https://www.facebook.com/kotopoulanitsiakosGR/posts/2222110624737466

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ