Νannuka: Νέα χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
10 Φεβρουαρίου 2015 | Επιχειρήσεις
Κερδίζει την εμπιστοσύνη νέων επενδυτών

Η Νannuka, η πρώτη ελληνική online υπηρεσία εύρεσης και αξιολόγησης επαγγελματιών για το παιδί, ανακοινώνει νέα χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ από ιδιώτες επενδυτές (angel investors). Στη νέα επένδυση, θα συμμετέχουν ο αρχικός angel investor και advisor της εταιρίας  Απόστολος Αποστολάκης, ο Φίλιππος Brinkmann, με πολυετή εμπειρία σε online market places καθώς και άλλοι καταξιωμένοι επιχειρηματίες.

Στη Nannuka, οι γονείς αναζητούν και επικοινωνούν με επαγγελματίες για δημιουργική απασχόληση, φύλαξη, φροντίδα και εκπαίδευση των παιδιών τους - γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Βλέπουν αναλυτικά βιογραφικά, διαβάζουν αξιολογήσεις άλλων γονιών και επιλέγουν τον ιδανικό επαγγελματία με την εγγύηση που προσφέρουν τα σύγχρονα ψυχομετρικά εργαλεία της Orientum.

Εντός των επόμενων μηνών, η πλατφόρμα θα επεκταθεί με μια σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες και εργαλεία που θα διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα της σύγχρονης οικογένειας, θα αποκτήσει mobile εφαρμογή και θα αναπτυχθεί σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

Η Νannuka ιδρύθηκε από 3 μητέρες με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Marketing, της διαφήμισης και του Business και σήμερα πλαισιώνεται από μια ομάδα 5 ακόμη ατόμων. Ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από 8 μήνες και άμεσα μετατράπηκε σε one stop shop. Σήμερα, αριθμεί πάνω από 8.000 εγγεγραμμένα μέλη γονιών και επαγγελματιών για το παιδί. Καθημερινά, δεκάδες γονείς επικοινωνούν με παιδαγωγούς, babysitters, βρεφονηπιοκόμους, εκπαιδευτικούς για όλες τις ηλικίες και βρίσκουν τον ιδανικό για την οικογένειά τους. Επιπλέον, διακρίθηκε στους παγκόσμιους τελικούς του διαγωνισμού Get in the Ring στο Rotterdam, τιμήθηκε με το Bronze Award στα e-volution awards 2015  και συμμετείχε στο Web Summit 2014 στο Δουβλίνο.

Στο πλαίσιο της επένδυσης, οι co-founders της Nannuka, Νάταλι Λεβή, Λέλα Δρίτσα και Κατερίνα Λάμπρου, δηλώνουν: «Όλο και περισσότεροι γονείς χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρουν απαντήσεις γύρω από το θέμα 'παιδί'. Χαιρόμαστε που η Nannuka αποτελεί τη λύση στην καθημερινότητα κάθε γονιού. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς είναι όταν χαρούμενοι γονείς μας ευχαριστούν που τους βοηθήσαμε να ανακαλύψουν τον άνθρωπο που έψαχναν, επέστρεψαν στις εργασίες τους χωρίς άγχος, έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο και βλέπουν τα παιδιά τους να μαθαίνουν και να εξελίσσονται με τους καλύτερους επαγγελματίες. Παράλληλα, νιώθουμε περηφάνια που δίνουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους να βρουν εργασία στο αντικείμενο που αγαπούν.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ