Τον ένα χρόνο λειτουργίας του δρομολογίου Χανιά - Πειραιάς - Χανιά γιορτάζουν οι Μινωικές Γραμμές στις 15 Ιουλίου πραγματοποιώντας διαγωνισμούς και προσφορές.


Η γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά, συνέδεσε την Κρήτη και από τα Χανιά με τον Πειραιά, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό και τους επαγγελματίες του νομού Χανίων και της ευρύτερης περιοχής.
Οι Μινωικές Γραμμές επένδυσαν στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στην Κρήτη ενισχύοντας τη νέα γραμμή των Χανίων με το υπερσύγχρονο Cruise Ferry Mykonos Palace, το πρώτο οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον πλοίο στην ελληνική επιβατηγό ναυτιλία.
Η εταιρεία για να γιορτάσει τον ένα χρόνο λειτουργίας της νέας γραμμής, αλλά και για να ευχαριστήσει τους επιβάτες της, πραγματοποιεί έναν εορταστικό διαγωνισμό, προσφέροντας σε 12 τυχερούς από ένα δωρεάν ταξίδι, μετ' επιστροφής, για δύο άτομα σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα, στη Γραμμή Χανιά - Πειραιάς - Χανιά, την περίοδο που επιθυμούν, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό μας στο blog των Μινωικών Γραμμών, https://getaway.minoan.gr.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 21/07/2019 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22/07/2019 όπου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των δικαιούχων στα social media της εταιρείας.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει γιορτινό bonus για τα μέλη του Minoan Lines Bonus Club: εκδίδοντας εισιτήρια στη Γραμμή Χανιά - Πειραιάς - Χανιά, από 10 έως 20/07/2019, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν ταξίδια, εξαργυρώνοντας τους μισούς πόντους από το κανονικό ποντολόγιο εξαργύρωσης.

Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31/10/2019.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ