Η Stoiximan στην αγορά και της Πορτογαλίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
21 Μαΐου 2019 | Επιχειρήσεις
Μετά τις αγορές της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ρουμανίας, ο όμιλος Stoiximan μέσω του διεθνούς Brand Betano, πήρε άδεια και θα αρχίσει να δραστηριοποιείται και στην Πορτογαλία.

Μετά τις αγορές της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ρουμανίας, ο όμιλος Stoiximan μέσω του διεθνούς Brand Betano, πήρε άδεια και θα αρχίσει να δραστηριοποιείται και στην Πορτογαλία.

Μετά από αρκετούς μήνες οι αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας αδειοδότησαν την Betano, ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες στην αγορά των διαδικτυακών παιχνιδιών. Country manager της Betano Portugal τοποθετήθηκε ο Ricardo Branquinho, ενώ σε σχετική ανακοίνωση για την πορτο- γαλική αγορά, ο CEO του Ομίλου Stoiximan, Γιώργος Δασκαλάκης, έκανε λόγο για συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στη χώρα που περιλαμβάνουν online sports betting και online casino.
Η Betano αποτελεί έναν από τους τρεις άξονες ανάπτυξης της TCB Holdings, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του Stoiximan, ενώ διεθνώς ο όμιλος χρησιμοποιεί την Betano στο χώρο του στοιχήματος. Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΠΑΠ διατηρεί το 36,7% της TCB Holdings και το 51% της Stoiximan, που δραστηριοποιείται μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο, υπό της GML Interactive Ltd, θυγατρική της TCB.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ