Η ΜΕΛ επέλεξε τη λύση Qlik Sense της Witside

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
25 Ιουλίου 2018 | Επιχειρήσεις
Η ΜΕΛ, Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου Μ.Α.Ε. μέλος του ομίλου ΡΑΚ GROUP B.V. είναι η μοναδική βιομηχανική μονάδα που παράγει ανακυκλωμένο χαρτόνι στην Ελλάδα και αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη στον κλάδο παραγωγής ανακυκλωμένου χαρτονιού στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, της Ευρώπης, των χωρών της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής

Η ΜΕΛ, Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου Μ.Α.Ε. μέλος του ομίλου ΡΑΚ GROUP B.V. είναι η μοναδική βιομηχανική μονάδα που παράγει ανακυκλωμένο χαρτόνι στην Ελλάδα και αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη στον κλάδο παραγωγής ανακυκλωμένου χαρτονιού στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, της Ευρώπης, των χωρών της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρίας, επέλεξε να επενδύσει στη λύση Qlik Sense.

Η δυνατότητα του Qlik να αντλεί δεδομένα από διαφορετικές πηγές, εύκολα και γρήγορα σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον εργασίας που διαθέτει, αλλά και η εξαιρετική εμπειρία της WITSIDE από την υλοποίηση αντίστοιχων έργων είναι τα βασικά κριτήρια της επιλογής.

Αρχικός στόχος του έργου, είναι να προσφέρει στους πωλητές και στη διοίκηση της εταιρίας άμεση και ολόπλευρη πληροφόρηση για τις πωλήσεις της. Να συμβάλει στην αξιοποίηση των ευκαιριών και την αντιμετώπιση των κινδύνων.

Η κα Ελένη Παρίση, CIO της εταιρίας, δήλωσε σχετικά: Η εταιρία μας αναζητούσε μια αξιόπιστη πλατφόρμα που να παρέχει ευελιξία και ευκολία διαχείρισης σε μεγάλο όγκο πληροφοριών, καλύπτοντας τις αυξανόμενες ανάγκες της επιχειρησιακής πληροφόρησης. Η δική μας έρευνα αγοράς, επιβεβαίωσε τη φήμη του Qlik. Παράλληλα από την επαφή μας με τους ανθρώπους της WITSIDE αισθανθήκαμε ασφάλεια από την πρώτη στιγμή. Η απόφαση ήταν πλέον ζήτημα χρόνου.

Η WITSIDE, είναι αντιπρόσωπος της Qlik για τα Δυτικά Βαλκάνια, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Εστιάζει τη δράση της στην άντληση, συλλογή, επεξεργασία και αξιοποίηση δεδομένων. Κινείται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται περισσότερες από 350 επιχειρήσεις και οργανισμοί. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.witside.com.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ