Για την ζημία που υπέστη η εταιρεία από παράνομες πράξεις

Την άσκηση αγωγών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Χονγκ Κονγκ κατά των διευθυντών της θυγατρικής εταιρείας FF Group Sourcing Limited (FFGS) οι οποίοι υπέγραψαν τις οικονομικές καταστάσεις της FFGS για τη χρήση 2017, Δημήτρη Κουτσολιούτσου και Law Chiu Chuen, καθώς και κατά του οικονομικού διευθυντή της FFGS, Ιωάννη Μπεγιέτη, επί τη βάσει των πορισμάτων της Alvarez & Marsal, για τη ζημία που υπέστη η εταιρεία από παράνομες πράξεις και παραλείψεις τους, αποφάσισε κατά τη σημερινή συνεδρίασή του το δ.σ. της FF Group («Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία»).

Επίσης, αποφασίστηκε να δηλωθεί παράσταση πολιτικής αγωγής κατά των ιδίων προσώπων, στο πλαίσιο της εξελισσόμενης διαδικασίας ενώπιον των ελληνικών ποινικών δικαστηρίων.

 

 

Η εταιρεία επιφυλάσσεται να στραφεί στο μέλλον και κατά άλλων προσώπων, σε περίπτωση που κατά την πορεία της συνεχιζόμενης έρευνας προκύψουν σχετικές ευθύνες, και δηλώνει πως θα επανέλθει με νεώτερη ανακοίνωσή της προς το επενδυτικό κοινό κατά την άσκηση των εν λόγω αγωγών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ