Δυναμικά ξεκίνησε η Celestino και το 2019, αποκτώντας σύγχρονα μέσα διαχείρισης της αποθήκης του e-shop της επιχείρησης η οποία εκτείνεται σε 2,000m². Το Δ.Σ. της εταιρείας, ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2019 έχει ως στόχο να αναβαθμίσει όλες τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της, ξεκινώντας από την καρδιά του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Δυναμικά ξεκίνησε η Celestino και το 2019, αποκτώντας σύγχρονα μέσα διαχείρισης της αποθήκης του e-shop της επιχείρησης η οποία εκτείνεται σε 2,000m². Το Δ.Σ. της εταιρείας, ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2019 έχει ως στόχο να αναβαθμίσει όλες τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της, ξεκινώντας από την καρδιά του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Κάνοντας μία μεγάλη επένδυση, με στόχο τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών διεκπεραίωσης των παραγγελιών, καθώς και την αναβάθμιση της εργασίας των αρμόδιων υπάλληλων, η επιχείρηση απέκτησε υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής τυποποίησης και συσκευασίας, με εξελιγμένα συστήματα τεχνολογίας, ελεγχόμενους σταθμούς εργασίας και κόμβους ελέγχου πιστοποίησης της ποιότητας των προϊόντων.
Μέσα στο ίδιο πλαίσιο ανάπτυξης για το 2019, το Δ.Σ. της Celestino, ανακοινώνει την αναβάθμιση και των γραμμών παραγωγής των προϊόντων της, επενδύοντας τόσο σε εξειδικευμένο προσωπικό όσο και σε συστήματα τα οποία επιτρέπουν την αύξηση της παραγωγής με ταυτόχρονη αναβάθμιση της ποιότητας. Σε μία έκταση 8000m² και με προσωπικό που ξεπερνάει τα 400 άτομα, η εταιρεία έχει ως στόχο να βελτιώσει κάθε διαδικασία, αναβαθμίζοντας το εργατικό της δυναμικό, μέσω συνεχών εκπαιδεύσεων και σεμιναρίων, διατηρώντας την εταιρική υπευθυνότητα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.
«Και φέτος, ξεκινήσαμε δυναμικά με στόχο όχι μόνο να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας αλλά, προσφέροντας στους εργαζόμενους μας τα εφόδια εκείνα, μέσω εξειδικεύσεων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Σε ένα εργασιακό περιβάλλον που εξελίσσουμε και αναπτύσσουμε συνεχώς και με μία μεγάλη οικογένεια 400 ατόμων, η εταιρεία μας στοχεύει για ακόμα μία χρονιά, να μείνει στην κορυφή της αγοράς», δηλώνει ο κ. Ηλίας Σεφερλής, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Celestino.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ