Από τις 02 έως και τις 15 Μαΐου, ένα ξεχωριστό δεκαπενθήμερο γεμάτο φανταστικές αγορές και δώρα ξεκινά στο ΑTHENS METRO MALL! 

Από τις 02 έως και τις 15 Μαΐου, ένα ξεχωριστό δεκαπενθήμερο γεμάτο φανταστικές αγορές και δώρα ξεκινά στο ΑTHENS METRO MALL! Ετοιμάσου να «σαλπάρεις» με απίθανες εκπτώσεις έως -70% στα αγαπημένα σου brands και μην ξεχάσεις πως την Κυριακή 5 Μαΐου τα καταστήματά μας θα είναι ανοιχτά για να εκμεταλλευτείς τις προσφορές και να απολαύσεις non-stop shopping λίγο πριν το καλοκαίρι!

Το καλύτερο; Με αγορές αξίας €30 και άνω λαμβάνεις αυτόματα συμμετοχή στην κλήρωση όπου ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει καθημερινά δωρεάν εισιτήρια με τη Blue Star Ferries – με επιστροφή -  για  ονειρεμένους νησιωτικούς προορισμούς.

HAPPY FAMILY WEEKENDS

Τα Happy Family Weekends του ATHENS METRO MALL συνεχίζονται όλο τον Μάιο στο 3ο και 4ο επίπεδο, με θεματική την Άνοιξη, τη φύση, τα παιχνίδια και τη Γιορτή της Μητέρας. Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους και τα διαδραστικά παιχνίδια και εργαστήρια περιμένουν όλη την οικογένεια, για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ