Αέρας ανανέωσης στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
07 Απριλίου 2017 | Επιχειρήσεις
Ανοίγει τις «πύλες» του τη Δευτέρα 10 Απριλίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντονρίνη

Ανοίγει τις «πύλες» του τη Δευτέρα 10 Απριλίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη. Έχοντας συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας το ξενοδοχείο του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά συνεχίζει να εξελίσσει τόσο το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει όσο και τους χώρους του. Από φέτος, το εστιατόριο Alios Ilios του ξενοδοχείου ανανεώνει τη διακόσμηση αλλά και τη φιλοσοφία του παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο μενού που θα αναβλύζει γεύσεις από την Κρήτη και τις Κυκλάδες.

Επιπλέον, κατά το 2017, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa θα συνεχίσει να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας που προσέφερε το 2016, για τις οποίες μάλιστα τιμήθηκε με το Βραβείο Αριστείας συνολικής βαθμολογίας 9,3 βαθμών της Booking.com από τους επισκέπτες του.

Τέλος, οι νέοι τύποι δωματίων, Junior Deluxe Suite Sunset & Sea View, Deluxe Suite Sunset & Sea View και Suite Pool Front προστίθενται από φέτος στο σύνολο των επιλογών διαμονής που θα έχει ο επισκέπτης του ξενοδοχείου. Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά, ο οποίος δραστηριοποιείται στο νησί της Σαντορίνης από το 1987. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ