Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου σχεδίασε και κατασκεύασε τη responsive ιστοσελίδα της Adampack, https://www.adampack.gr/ σε συνεργασία με την Communication Factory.

Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου σχεδίασε και κατασκεύασε τη responsive ιστοσελίδα της Adampack, https://www.adampack.gr/ σε συνεργασία με την Communication Factory.

Η περιήγηση είναι πολύ φιλική για τον χρήστη αφού μπορεί εύκολα να ενημερωθεί για την εταιρεία, τα προϊόντα και τις πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφαλείας. Όλες οι κατηγορίες είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να κατατοπίζουν τον ενδιαφερόμενο ανάλογα με το προϊόν που αναζητά. Πολύ χρήσιμα είναι επίσης τα social media buttons που συναντάμε στο header της σελίδας και παραπέμπουν απευθείας τους πελάτες στο Facebook, Twitter, LinkedIn και Youtube.

Με το νέο site, η εταιρεία είναι πάντα δίπλα στους πελάτες της αφού ο χρήστης  μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με το αρμόδιο τμήμα για ερωτήσεις, απορίες αλλά και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Όλα αυτά σε ένα σύγχρονο και καλαίσθητο site με κορυφαίο UI/UX με την σχεδιαστική ματιά και εγγύηση της ΕΛΕΔ!

Η Adampack δραστηριοποιείται στην παραγωγή χαρτοκυτίων για συσκευασία φρέσκων υγρών τροφίμων όπως γάλα και χυμοί. Η εμπειρία 20 και πλέον ετών, το εξειδικευμένο προσωπικό, η τεχνολογική γνώση και ο άρτιος μηχανολογικός εξοπλισμός, την έχουν αναδείξει σε ηγέτιδα εταιρία στην Ελλάδα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 20 χώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ