82.500 επισκέπτες στην TuttoFood 2019

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
14 Μαΐου 2019 | Επιχειρήσεις
Αύξηση επισκεψιμότητας 3% κατέγραψε η φετινή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών Tuttofood, την προηγούμενη εβδομάδα (6-9 Μαΐου), στο Μιλάνο.

Αύξηση επισκεψιμότητας 3% κατέγραψε η φετινή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών Tuttofood, την προηγούμενη εβδομάδα (6-9 Μαΐου), στο Μιλάνο.

Αναλυτικότερα, 82.551 επισκέφθηκαν την έκθεση, το 21% εκ των οποίων προέρχονταν από 143 χώρες εκτός Ιταλίας και κατά κύριο λόγο από ΗΠΑ, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Κίνα, Καναδά, Βέλγιο, Ολλανδία, Ιαπωνία και Ρωσία. Παρουσία στην έκθεση είχαν 3.079 ιταλικά και διεθνή brands, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πάνω από 1.413 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι από κάθε γωνιά του πλανήτη κάλυψαν τις εργασίες της Tutoofood. Άκρως επιτυχημένα ήταν τα περισσότερα από 250 παράπλευρα events που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης, ενώ ειδικής αναφοράςχρήζει το γεγονός πως την Tuttofood επισκέφθηκαν φέτος ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Giuseppe Conte, καθώς και ο υπουργός Γεωργίας, Τροφίμων, Δασών και Τουρισμού της γειτονικής χώρας, Gian Marco Centinaio, σε μια σαφή ένδειξη αφενός της ανοδικής πορείας της έκθεσης, αφετέρου της θεσμικής πλέον υπόστασης που διατηρεί.
Η επόμενη -όγδοη- διοργάνωση της Tuttofood προγραμματίζεται για το διάστημα 17-20 Μαΐου 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ