6 Μαρτίου - 5 Απριλίου: Ο μαγικός κόσμος των Playmobil ζωντανεύει στο ATHENS METRO MALL

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
04 Μαρτίου 2020 | Επιχειρήσεις
Ένας μήνας γεμάτος παιχνίδι που θα αφήσει εποχή ξεκινά στο ATHENS METRO MALL!

Από τις 6 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων μετατρέπεται σε έναν… φανταστικό προορισμό, όπου ο μαγικός κόσμος των Playmobil ζωντανεύει και καλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν μέρος της πιο απίθανης ιστορίας!  
 
Ιππότες, πριγκίπισσες και οι αγαπημένοι ήρωες της Playmobil, σας περιμένουν καθημερινά για να χαρίσουν σε όλη την οικογένεια άφθονο… Playmobil Fun! Σε κάθε όροφο του εμπορικού κέντρου θα συναντήσετε συναρπαστικά εκθέματα και διασκεδαστικές δραστηριότητες που δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για ατελείωτο παιχνίδι! Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε το επιβλητικό Κάστρο των Ιπποτών του Novelmore, να επισκεφθείτε το εντυπωσιακό Kρυστάλλινο παλάτι και να δείτε από κοντά τη δημοφιλή Καντίνα του Del; Εξοπλιστείτε με φαντασία και επισκεφθείτε το  ATHENS METRO MALL από τις 6 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου. 
 
Κερδίστε φανταστικά δώρα από την Playmobil και το ATHENS METRO MALL Το καλύτερο; Δύο τυχεροί θα κερδίσουν μέσω κλήρωσης από ένα υπέροχο παιχνίδι Playmobil! Η συμμετοχή θα γίνεται με την επίδειξη αποδείξεων οποιασδήποτε αξίας, της ίδιας ημέρας, στο InfoDesk και με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής ένα κουπόνι ανά άτομο ανά ημέρα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.athensmetromall.gr.  
 
Οι δραστηριότητες Playmobil Fun θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00 - 20.00 και Σάββατο/Κυριακή 12.00-19.00, με ελεύθερη είσοδο. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ