20 χρόνια Playmobil Funpark

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
24 Οκτωβρίου 2017 | Επιχειρήσεις
Το PLAYMOBIL FunPark, το μοναδικό πάρκο παιδικής διασκέδασης αφιερωμένο στα αγαπημένα παιχνίδια μικρών και μεγάλων, τα PLAYMOBIL, γιορτάζει φέτος 20 χρόνια από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του. 

Το PLAYMOBIL FunPark, το μοναδικό πάρκο παιδικής διασκέδασης αφιερωμένο στα αγαπημένα παιχνίδια μικρών και μεγάλων, τα PLAYMOBIL, γιορτάζει φέτος 20 χρόνια από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του.

Τον Οκτώβριο του 1997 υποδέχθηκε τα πρώτα παιδιά με τους γονείς τους, ξεκινώντας ένα «ταξίδι» στην φαντασία που μέχρι και σήμερα έχει χαρίσει σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά μοναδικές στιγμές χαράς και δημιουργικότητας. Πολλοί από τους πρώτους μικρούς επισκέπτες του έρχονται σήμερα με τα δικά τους παιδιά στο PLAYMOBIL FunPark και με συγκίνηση μοιράζονται και πάλι μαζί τους τη μοναδική εμπειρία PLAYMOBIL.

Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια μπορεί τα χαρούμενα ανθρωπάκια να διατήρησαν αναλλοίωτο το εμβληματικό χαμόγελό τους, το PLAYMOBIL FunPark όμως πριν από 2 χρόνια απέκτησε νέο, φανταστικό σπίτι διεθνών ποιοτικών προδιαγραφών, όπου οι γονείς είναι σίγουροι ότι τα παιδιά τους απασχολούνται δημιουργικά και με ασφάλεια, εξερευνώντας τα πέρατα της φαντασίας τους.

Αυτή είναι και η μαγεία του PLAYMOBIL FunPark. Η φαντασία των παιδιών δεν περιορίζεται στα όνειρα τους αλλά παίρνει ζωή χάρη στις αγαπημένες τους φιγούρες και τις ιστορίες που επινοούν παίζοντας.

Ο Οκτώβριος του 2017 ήταν αφιερωμένος σε αυτήν την πρώτη 20ετία του αγαπημένου πάρκου με πολλές παράλληλες δραστηριότητες για τα παιδιά και τους γονείς που επισκεφθήκαν το PLAYMOBIL FunPark. Οι αγαπημένες μασκότ PLAYMOBIL ήταν είναι εκεί για να διασκεδάσουν τους φίλους τους, πολλά ιπτάμενα μπαλόνια έδωσαν χρώμα και χαρά σε όλους, ενώ τούρτες γενεθλίων και ατελείωτες άλλες εκπλήξεις έκαναν την ατμόσφαιρα διπλά εορταστική.

Με αφορμή, τα 20 χρόνια του PLAYMOBIL FunPark στους χώρους του θα βρεθούν και πολλοί μικροί φίλοι από οργανισμούς όπως τα Παιδικά Χωριά SOS, Η Κιβωτός του Κόσμου και οι Φίλοι για το Παιδί.

Αυτόν τον Οκτώβριο γιορτάζουμε σαν παιδιά, μαζί με τα παιδιά γιατί…εδώ και 20 Χρόνια η FUNτασία δεν είναι Όνειρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ