Υπό κατάρρευση η Folli Follie σύμφωνα με την PwC

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
13 Ιουλίου 2020 | Επιχειρήσεις
H PwC χαρακτηρίζει μη αξιόπιστο το σύστημα χρηματοοικονομικής πληροφόρησης της Folli.

Στην προειδοποίηση πως οι εταιρικές και ενοποιημένες χρηματοοικονομικές καταστάσεις της Folli Follie δεν παρουσιάζουν εύλογα, από κάθε ουσιώδη άποψη, την εταιρική και ενοποιημένη χρηματοοικονομική θέση της εταιρείας και του Ομίλου κατά την 31η Δεκεμβρίου 2018 προχώρησε η PwC στην έκθεση ελέγχου επί των εταιρικών και ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων της εισηγμένης.

Η PwC για δεύτερη συνεχόμενή χρονιά έδωσε «αρνητική γνώμη» για τα οικονομικά μεγέθη της Folli Follie, ενώ καταγγέλλει και δυσκολίες στο έργο της κάτι που δείχνει πως η κατάρτιση των οικονομικών καταστάσεων για το 2019 θα πολυκαιρίσει. Ενδεικτικά , η PwC αναφέρει στην έκθεση της πως δεν της παρασχέθηκαν όλα τα εγκεκριμένα πρακτικά των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie για την περίοδο 19 Σεπτεμβρίου 2019 έως 11 Φεβρουαρίου 2020, αφήνοντάς έτσι αιχμές για παρεμπόδιση του έργου της.

Από τις χρηματοοικονομικές καταστάσεις της χρήσης που έληξε την 31 Δεκεμβρίου 2018 προκύπτει ότι το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων της Folli Follie έχει καταστεί αρνητικό, κάτι που δείχνει πως το μέλλον της κρέμεται από μια κλωστή.

Πηγή: cnn.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ