Το Mataroa Gin στις προτάσεις της Βρετανικής Vogue

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
09 Δεκεμβρίου 2019 | Επιχειρήσεις
Η Βρετανική Vogue συμπεριλαμβάνει το Mataroa Mediterranean Dry Gin στις προτάσεις πολυτελών δώρων για τα φετινά Χριστούγεννα.

 Με πολύ μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας ένα πολύ καλό νέο: η Βίβλος του Στυλ, η μυθική Βρετανική Vogue έχει επιλέξει το δικό μας Mataroa Mediterranean Dry Gin ως μια από τις προτάσεις της ως πολυτελές δώρο για τα Χριστούγεννα του 2019. 

Το Mataroa Mediterranean Dry Gin αντλεί την έμπνευσή του από τις Χώρες της Μεσογείου, συλλέγει πολύτιμα συστατικά και δημιουργεί ένα μοναδικό μείγμα, αντάξιο της εκατονταετούς παράδοσης της Ποτοποιίας - Αποσταγματοποιίας Μελισσανίδη που το παράγει. Οι δοκιμές της μυστικής συνταγής διήρκησαν πάνω από 4 χρόνια, και το τελικό αποτέλεσμα κερδίζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς εραστές του gin. 

Σήμερα, λίγους μόλις μήνες από το λανσάρισμά του, το Mataroa Mediterranean Dry Gin έχει εμπνεύσει κάποιους από τους καλύτερους bartenders στον κόσμο, οι οποίοι δημιούργησαν signature cocktails, με βάση την μοναδική του γεύση. 

Με δεδομένο πως η Βρετανία είναι η γη που δημιούργησε το gin, η ανακοίνωση πως το Mataroa είναι μια από τις επιλογές της Βρετανικής Vogue, αποτελεί, εκτός από μεγάλη τιμή, και επιβεβαίωση πως η γεύση του Mataroa Mediterranean Dry Gin πραγματικά ξεχωρίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ