Το cocktail delivery app, Flask παρουσιάζει το «House of Flask»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
11 Νοεμβρίου 2019 | Επιχειρήσεις
Ένα νέο στέκι στη Κηφισιά σε περιμένει.

 Η πρώτη cocktail delivery εφαρμογή της Αθήνας, Flask App, εγκαινιάζει το νέο σπίτι του που ακούει στο όνομα «House of Flask» προσκαλώντας όλους τους χρήστες της εφαρμογής να γνωρίσουν από κοντά την αντισυμβατική του διάθεση.

Το «House of Flask», η νέα προσθήκη στην Κηφισιά, είναι ένας ανοιχτός χώρος με πολλαπλές δυνατότητες και λειτουργείες καλύπτοντας μερικές από τις βασικές ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας. Πρόκειται για ένα all day space με διπλή υπόσταση!

  • Ένας νέος, μοναδικός χώρος να εργαστείς: Πάρε το laptop σου και έλα να δουλέψεις. Μπορείς να γίνεις μέλος της οικογένειάς του House of Flask με μία μηνιαία συνδρομή για να έχεις τη δική σου θέση στο flask workspace και να απολαμβάνεις και extra προνόμια! Ποιος ξέρει; Μπορεί μέσα στο σπίτι να «ζωντανέψει» και μία επόμενη startup!
  • Ένα νέο στέκι σαν το σπίτι σου για να αράξεις after work ή τα σαββατοκύριακα με τους φίλους σου ή την οικογένειά σου απολαμβάνοντας τον καφέ σου ή τα κοκτέιλ από το μενού του Flask που ήδη γνωρίζεις! Καθημερινά από τις 19:00 και μετά η μουσική δυναμώνει, ενώ οι αναπαυτικές πολυθρόνες και τα πουφ φτιάχνουν ένα σκηνικό που φαντάζει ιδανικό για να χαλαρώσεις με την παρέα σου. Το Σαββατοκύριακο από τις ΧΧΧ – ΧΧΧ βάλε τις φόρμες σου και έλα για ένα healthy πρωινό ή ιδιαίτερα σνακ!

Το σπίτι του cocktail app Flask είναι επίσης διαθέσιμο για εταιρικές κλειστές εκδηλώσεις με αμέτρητες δυνατότητες. Οι «flaskers» μπορούν να σχεδιάσουν για σένα εξειδικευμένες παροχές και επιλογές με βάση τις ανάγκες σου για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα κάνει τη διαφορά.

Έλα να δεις από κοντά την ομάδα του flask και το μέρος απ’ όπου ξεκινούν τα cocktails που έρχοντα στο σπίτι σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ