Τα METRO Cash & Carry χορηγοί στους Χρυσούς Σκούφους 2020

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
21 Φεβρουαρίου 2020 | Επιχειρήσεις
Τα METRO Cash & Carry υποστηρίζουν την υψηλή γαστρονομία ως Χορηγοί στην Τελετή Απονομής του σημαντικότερου θεσμού του κλάδου στη χώρα μας.

 Η ελληνική αλυσίδα χονδρικής πώλησης METRO Cash & Carry υποστήριξαν φέτος ως Χορηγοί, τον καταξιωμένο θεσμό των Χρυσών Σκούφων και την τελετή απονομής των βραβείων στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας. Τα METRO Cash & Carry, 44 χρόνια τώρα, διατηρούν σταθερά την ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με 50 σημεία πώλησης σε κάθε μεγάλη πόλη της περιφέρειας. Με αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, εξειδικευμένα προϊόντα και σύγχρονη προσέγγιση, παραμένουν ο καλύτερος συνεργάτης κάθε επαγγελματία HO.RE.CA.

Εκ μέρους της αλυσίδας, η Γενική Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας, Μαριάννα Παπαδοπούλου, απένειμε Χρυσό Σκούφο  στο εστιατόριο SALONICA RESTAURANT  ενώ βράβευσε με διάκριση Top Notch τα εστιατόρια Alfredo's Grand Dining, Ανδρέας, Γλυκάνισκος, Clochard, Grand Nuevo και Χαρούπι από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Στη φετινή απονομή την επιμέλεια του επίσημου δείπνου είχε ο κορυφαίος σεφ του κόσμου, ο Αργεντινός Mauro Colagreco, του οποίου το εστιατόριο "Mirazur" στην Κυανή Ακτή βραβεύθηκε ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για το 2019 από τον διεθνώς  καταξιωμένο θεσμό "World's 50 Best Restaurants", ενώ έχει κερδίσει και 3 Αστέρια Michelen.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ