Τα 45 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το “Rodos Palace”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
14 Αυγούστου 2019 | Επιχειρήσεις
Μια σειρά από εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού των 45 χρόνων λειτουργίας  του ξενοδοχείου πραγματοποιεί το “Rodos Palace”


Μια σειρά από εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού των 45 χρόνων λειτουργίας  του ξενοδοχείου πραγματοποιεί το “Rodos Palace”, όχι μόνο για τους επισκέπτες του, αλλά και για τους ντόπιους, σε μια προσπάθεια ανάδειξης -πάνω από όλα- της Ρόδου, και έπειτα του ίδιου του “Rodos Palace”. 

Στο πλαίσιο μάλιστα αυτών των εκδηλώσεων, πραγματοποιείται ένα μεγάλο event στο ξενοδοχείο το οποίο σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη κ. Νίκο- Γιώργο Παπουτσίδη, και το οποίο είναι αφιερωμένο στον “Δράκο της Ρόδου”. Το δρώμενο- εικαστικό έργο του καλλιτέχνη πρόκειται να παρουσιαστεί στις 16 Αυγούστου στο ξενοδοχείο, ενώ από την επομένη ημέρα, θα είναι ανοιχτό για το κοινό προκειμένου να το θαυμάσει. Ωστόσο, τι ακριβώς αφορά το εν λόγω δρώμενο, αποτελεί κάτι το οποίο θα αποκαλυφθεί την ημέρα της παρουσίασης και όχι νωρίτερα! 

Σύμφωνα με την κ. Κατερίνα Μανουσάκη, στέλεχος του τμήματος Marketing και τον κ. Μάκο Τσιμέττα, στέλεχος του τμήματος ηλεκτρονικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης του “Rodos Palace”, το ξενοδοχείο, πρωτοπόρο σε πολλά πράγματα, πρόκειται να πραγματοποιήσει μέχρι και το τέλος της σεζόν αρκετά event.

Οι ίδιοι, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, αναφέρθηκαν όχι μόνο στα προηγούμενα event που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού των 45 χρόνων λειτουργίας του ξενοδοχείου, αλλά και σε επόμενα event, όπως, εκτός απο τον “Δράκο της Ρόδου”, ένα event που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου από την καλλιτέχνιδα κ. Αιμιλία Παπαφιλίππου, το οποίο μάλιστα θα γίνει εκτός του ξενοδοχείου και θα είναι μια προσφορά για τους ντόπιους και τους επισκέπτες του νησιού μας. Και λίγο αργότερα, στις 7 Σεπτεμβρίου, ένα ακόμα event που θα συντελεστεί στην πόλη της Ρόδου, με στόχο να είναι προσβάσιμα απο όλους αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις θα ζητηθεί και η συμμετοχή του κοινού αφού θα υπάρχει διάδραση (θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση σύντομα). 

Ο κ. Τσιμέττας στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ανέφερε μεταξύ άλλων: "Σήμερα είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για μια μαγική ιστορία με ένα απίστευτο πρωταγωνιστή, έναν πρωταγωνιστή ο οποίος δεν είναι γνωστός μόνο στον τόπο μας ή μόνο στην Ελλάδα, είναι ένας πρωταγωνιστής Χολιγουντιανών διαστάσεων. Μιλάμε για έναν πρωταγωνιστή σε έναν μαγικό τόπο, έναν μαγικό προορισμό όπως είναι ο τόπος μας.

Ο προορισμός για το “Rodos Palace” το οποίο γιορτάζει φέτος τα 45 χρόνια λειτουργίας του, φέτος για το “Rodos Palace” destination δεν είναι το ίδιο το ξενοδοχείο αλλά είναι η Ρόδος. Γιατί όπως όλοι πολύ καλά ξέρουμε, αν δεν υπάρχει ένας προορισμός διαθέσιμος, έτοιμος να δεχθεί επισκέπτες, τότε δεν έχει κανένα νόημα να μιλάμε για πάρα πολύ καλά καταλύματα, τα οποία τα ίδια δεν είναι ικανά να φέρουν επισκέπτες".

Αναφορικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται και πρόκειται να πραγματοποιηθούν, ο ίδιος ανέφερε "η σειρά εκδηλώσεων οι οποίες γίνονται με αφορμή τα 45 χρόνια ξεκίνησαν απο τον Απρίλιο, ενώ σήμερα θα μιλήσουμε για δύο απο αυτές" και συνέχισε λέγοντας "η ολοκλήρωση- πραγμάτωση των εκδηλώσεων θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Μιλάμε για δύο μεγάλα εικαστικά γεγονότα, το ένα είναι στο ίδιο το ξενοδοχείο το άλλο στην πόλη και είναι μια προσφορά σε όλους όσοι επισκέπτονται την πόλη μας". 

Στο πλαίσιο μάλιστα της συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκε και το ντοκιμαντέρ που δημιούργησε το National Geographic αναφορικά με τον “Δράκο της Ρόδου”, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τον μύθο ζούσε στο λόφο του Αγίου Στεφάνου (Μόντε Σμιθ), ενώ στο σημείο που βρίσκεται τώρα το ξενοδοχείο, ήταν η κρυψώνα του.

"Έτσι αυτή είναι η αφετηρία που ξεκινήσαμε φέτος να αναβιώσουμε τον “Δράκο της Ρόδου”. Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής για τον οποίο μιλήσαμε πριν. Ο Δράκος της Ρόδου είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο", ενώ συνέχισε λέγοντας "έτσι αποφασίσαμε και εμείς φέτος να αναβιώσουμε την ιστορία, να "ξυπνήσει" ο καλός Δράκος και να μοιραστούμε μαζί την ιστορία και να τη φέρουμε κοντά, όχι μόνο στο Ροδιακό κοινό αλλά και τους τουρίστες γιατί είναι μια ιστορία που πρέπει να ειπωθεί". 

Πηγή: rodiaki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ