Νέο εγχείρημα από τον Στέφανο Ι. Μαρινόπουλο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
13 Ιουλίου 2020 | Επιχειρήσεις
Στη σύσταση της εταιρείας Υamaran Ενδυμάτων Α.Ε. (Υamaran Apparel) προχώρησε ο Στέφανος Ι. Μαρινόπουλος.

Mέλος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε εμπλοκή με τα ζητήματα του ομίλου, τα Starbucks και τη Famar, αλλά κυρίως είχε την ευθύνη για τα Marks & Spencer. Η νέα εταιρεία έχει για έδρα τον Άλιμο και μετοχικό κεφάλαιο 510.000 ευρώ.

Ο Στέφανος Μαρινόπουλος διατηρεί το 99%, ενώ το υπόλοιπο 1% ανήκει στη σύζυγό του, Ειρήνη-Ζαφειρία Μαρινοπούλου.

Στο πρώτο Δ.Σ. της Υamaran ο Στέφανος Μαρινόπουλος καταλαμβάνει τη θέση του προέδρου και η Ειρήνη-Ζαφειρία Μαρινοπούλου είναι μέλος όπως και η κόρη του ζευγαριού, Μαριάννα Μαρινοπούλου.

Σκοπός της εταιρείας, μεταξύ άλλων, είναι οι επενδύσεις μέσω της συμμετοχής στο κεφάλαιο ελληνικών και αλλοδαπών εταιρειών, η αντιπροσώπευση ημεδαπών και αλλοδαπών επιχειρήσεων, η ίδρυση και εκμετάλλευση εμπορικών καταστημάτων-πολυκαταστημάτων καθώς και καταστημάτων outlet, οι πωλήσεις (είτε σε εμπορικά καταστήματα, πολυκαταστήματα, είτε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας) εμπορευμάτων πάσης φύσεως αλλά ιδίως προϊόντων ένδυσης, υπόδησης και εξαρτημάτων αυτών, καλλυντικών, προϊόντων περιποίησης του σώματος και ομορφιάς, ειδών καλλωπισμού και παιδικών ειδών, ειδών δώρων και συναφών ειδών, προϊόντων καφέ, γλυκών και αναψυκτικών (τόσο αλκοολούχων όσο και μη αλκοολούχων) και ειδών διατροφής.

Επίσης, στους σκοπούς της εταιρείας περιλαμβάνεται και η δημιουργία, οπουδήποτε στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό, εργοστασίων παραγωγής προϊόντων ενδύσεως πάσης φύσεως, καθώς και η εμπορία και η διάθεση των προϊόντων αυτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ