Η SWOT μας καλωσορίζει στο νέο Bonzoe Homes & Villas στη Μύκονο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
27 Φεβρουαρίου 2020 | Επιχειρήσεις
Η SWOT | Hospitality Management Company αναλαμβάνει τη διαχείριση λειτουργίας του Bonzoe Homes & Villas, που αποτελεί τη νέα πρόταση μοναδικής εμπειρίας στη φιλοξενία με απόλυτη πολυτέλεια & αισθητική, στη βασίλισσα των Κυκλάδων, τη Μύκονο.Το Bonzoe μας βάζει σε #bonzoemood από την 1 Ιουνίου 2020 και μας καλεί σε μία νέα πρόταση διαμονής. 7 ολοκαίνουργιες πολυτελείς βίλες στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου, με ιδιωτικές infinity pools, επιπλωμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μαρμάρινα πατώματα, στοιχεία από ξύλο και γρανίτη και θέα στο Αιγαίο.

Η ιδιωτικότητα και η ηρεμία είναι δύο στοιχεία που ορίζουν την ιδανική εμπειρία διακοπών. Το Bonzoe έρχεται για να προσφέρει αυτό που χρειάζεται κάθε παρέα ή οικογένεια κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας. Ένας προσωπικός χώρος με όλες τις ανέσεις, ο οποίος σε καλεί να νιώσεις άνετα και να απολαύσεις τις υπηρεσίες που παρέχονται καθημερινά με διακριτικότητα και σεβασμό.

Ο κυκλαδίτικος αέρας γεμίζει τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της κάθε βίλας και παντρεύεται με τη φρεσκάδα και την κομψή πολυτέλεια που φέρνουν μαζί τους τα υλικά, το design και η αρχιτεκτονική του συγκροτήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ