Η Johnson & Johnson Hellas δεν αποχωρεί από την Ελληνική αγορά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 Οκτωβρίου 2019 | Επιχειρήσεις
Με ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι ''τα προϊόντα «Lifescan» έχουν πωληθεί και ανήκουν σε άλλη εταιρεία.


"Η εταιρεία Johnson & Johnson Hellas δεν αποχωρεί από την Ελληνική αγορά", ξεκαθαρίζει η εταιρεία. Επιπλέον σημειώνει ότι "το τμήμα Διαβήτη Lifescan της Johnson & Johnson, από τον Οκτώβριο του 2018, έχει εξαγοραστεί σε παγκόσμιο επίπεδο από την εταιρεία Platinum Equity, σύμφωνα με την τότε σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Συνεπώς η εταιρεία Johnson & Johnson ουδεμία σχέση έχει με την απόφαση της αγοράστριας εταιρείας περί διακοπής εμπορίας των προϊόντων Διαβήτη της Lifescan όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά, όπως πληροφορούμαστε, και σε άλλες χώρες".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

"Αναφορικά με το πρόσφατο Δελτίο Τύπου της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ με τίτλο «Χωρίς αναλώσιμα υλικά θα μείνουν οι άνθρωποι με Σακχαρώδη Διαβήτη - Γεγονός η πρώτη αποχώρηση εταιρείας από την Ελλάδα», που δημοσιεύθηκε στις 14/10/2019, και σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που αναπαράχθηκαν, δηλώνουμε τα παρακάτω προς αποκατάσταση της αλήθειας και την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών:

Η εταιρεία Johnson & Johnson Hellas δεν αποχωρεί από την Ελληνική αγορά. Παραμένει και μάλιστα ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της Υγείας.

Περαιτέρω δε ενημερώνουμε πως το τμήμα Διαβήτη Lifescan της Johnson & Johnson, από τον Οκτώβριο του 2018, έχει εξαγοραστεί σε παγκόσμιο επίπεδο από την εταιρεία Platinum Equity, σύμφωνα με την τότε σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Συνεπώς η εταιρεία Johnson & Johnson ουδεμία σχέση έχει με την απόφαση της αγοράστριας εταιρείας περί διακοπής εμπορίας των προϊόντων Διαβήτη της Lifescan όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά, όπως πληροφορούμαστε, και σε άλλες χώρες.

Με παρουσία στην Ελληνική αγορά από το 1973, ο όμιλος της Johnson & Johnson, απασχολεί περισσότερους από 500 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς: Φαρμακευτικό, Ιατροτεχνολογικό και Καταναλωτικό με Εργοστάσιο Παραγωγής στη Μάνδρα Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ