Η ΓΙΩΤΗΣ A.E στη Μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
23 Σεπτεμβρίου 2019 | Επιχειρήσεις
Η ΓΙΩΤΗΣ A.E. θα συμμετέχει και φέτος στην ANUGA 2019, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, που διοργανώνεται από τις 05-09 Οκτωβρίου, στην Κολωνία.

Η συμμετοχή της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στην έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής της για περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών της, σε υπάρχουσες και νέες αγορές.

Το περίπτερο της εταιρείας θα βρίσκεται στο Hall 2.2 – Bread & Bakery, Booth E-019.

Τη φετινή χρονιά, έμφαση θα δοθεί στην προβολή της νέας σειράς έτοιμων μιγμάτων της ΓΙΩΤΗΣ «1· 2· Bake!», για πολύ εύκολες, γρήγορες και νόστιμες παρασκευές, με τη χρήση ελάχιστων υλικών και σίγουρο αποτέλεσμα. Η σειρά «1· 2· Bake!» της ΓΙΩΤΗΣ περιλαμβάνει μίγματα για γλυκά και αλμυρά Muffins, Soft Cookies, Pancakes και Βάφλες, Brownies, Σοκολατόπιτα και Lava Cake, καθώς και μίγμα ζύμης για Πίτσα.

Επιπλέον κατηγορίες που θα προβληθούν είναι τα Sweet & Balance, η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη κατάλληλη και για άτομα με διαβήτη, οι υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας Βρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ, η σειρά Τούρτες - Γλυκά, τα επιδόρπια Στιγμιαίας παρασκευής ΓΙΩΤΗΣ που κερδίζουν παντού την προτίμηση των καταναλωτών χάρη στην εξαιρετική τους γεύση και την ευκολία χρήσης, καθώς επίσης και τα αγαπημένα προϊοντα ΗΕΜΟ και Caotonic.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ