Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας με την υπογραφή των εταιρειών COCO-MAT και ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 Σεπτεμβρίου 2020 | Επιχειρήσεις
Η COCO-MAT, το συνυφασμένο με τον ποιοτικό ύπνο ελληνικό brand παγκόσμιας εμβέλειας, σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, ενώνουν τις δυνάμεις τους και οδηγούν ένα βήμα παρακάτω την αναβάθμιση του νέου σας σπιτιού.

Έχοντας χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή χειροποίητων προϊόντων ύπνου και επίπλων υψηλής ποιότητας, η COCO-MAT συναντά την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον κατασκευαστικό κλάδο. Οι δύο εταιρείες φιλοδοξούν να ολοκληρώσουν ακόμα πιο ουσιαστικά την εμπειρία σας στο χώρο του σπιτιού των ονείρων σας, προσφέροντας υψηλή αισθητική, άρτια κατασκευή και παράλληλα τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό προϊόντων για έναν ουσιαστικά ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο.

Με την ολική ανακαίνιση ή την κατασκευή της κατοικίας σας, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε προϊόντα ύπνου COCO-MAT σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τη λιανική τους πώληση. Επιπλέον, πριν πάρετε την τελική σας απόφαση, θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα συστήματα COCO-MAT, απολαμβάνοντας το «Τhe COCO-MAT Sleep Test», μία μοναδική εμπειρία ύπνου και φιλοξενίας, σε ένα από τα ολοκαίνουργια ξενοδοχεία της COCO-MAT στην καρδιά της Αθήνας!

Με κοινή φιλοσοφία που συνίσταται στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ και η COCO-MAT συνυπογράφουν το σπίτι των ονείρων σας, ολοκληρώνοντας την εμπειρία της άρτιας ποιοτικά και αισθητικά κατασκευής με τα καλύτερα προϊόντα για έναν ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ