ΔΕΘ: Η Mazars παρουσίασε τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
17 Σεπτεμβρίου 2019 | Επιχειρήσεις
Η Mazars, συμμετείχε φέτος ως εκθέτης με δικό της μεγάλο περίπτερο στη ΔΕΘ.

Η εταιρεία παρουσίασε σε όλους τους επισκέπτες τις ελεγκτικές, συμβουλευτικές, χρηματοοικονομικές και φορολογικές υπηρεσίες που παρέχει.

Ο Ηλίας Ζαφειρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Mazars στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η Mazars στηρίζει την επιχειρηματική ανάπτυξη τόσο σε μεγάλους ομίλους, όσο και σε μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις. Συνεπώς, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει φέτος από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που εκτός από τη σημαντικότερη Έκθεση στη χώρα με διεθνή προβολή, είναι τόσο πολύ συνδεδεμένη με την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια. Είμαστε σίγουροι ότι η Mazars με τη συνεχή δυναμική της και την πρόσφατη προσθήκη 16.000 επαγγελματιών στο ανθρώπινο δυναμικό της που τώρα γίνονται 40.000, είναι σε θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε παγκόσμιο επίπεδο και να υποστηρίξει τους διεθνείς πελάτες της να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 7 έως 15 Σεπτεμβρίου και την επισκέφτηκαν περισσότερα από 265.000 άτομα, μεταξύ των οποίων πολλά κυβερνητικά και πολιτικά στελέχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ