Έρχονται αλλαγές ηγεσίας σε μεγάλες επιχειρήσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
11 Αυγούστου 2020 | Επιχειρήσεις
Σημαντική κινητικότητα καταγράφεται στην ελληνική αγορά

Πλήθος  αλλαγών επικεφαλής σε μεγάλους επιχειρηματικούς οργανισμούς έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στην ελληνική αγορά. Μεταξύ άλλων ο Alex Davison έχει αναλάβει καθήκοντα γενικού διευθυντή της  L’Oreal Hellas διαδεχόμενος τον Mehdi Khoubbane ενώ στην BMW Group Hellas καθήκοντα Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου ο Andreas Sieben καθώς ο Karim Christian Haririan μετακινείται σε νέα διεθνή θέση εντός του Ομίλου.

Από τις αρχές Ιουλίου ο Andrew Kennedy είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελαΐς-Unilever Hellas καθώς διαδέχτηκε τον Jean Francois Etienne, που ανέλαβε τον συγκεκριμένο ρόλο το 2017 ενώ ο κ Lionel Picard είναι από την 1η Ιουλίου 2020 ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Sanofi για Ελλάδα και Κύπρο και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της SANOFI AVENTIS Α.Ε.Β.Ε.

Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες επίκεινται και άλλες αλλαγές ηγεσίας άμεσα σε μεγάλες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς και συγκεκριμένα σε εταιρείες που πρωταγωνιστούν στον χώρο του λιανεμπορίου, του online bet αλλά και τον χρηματοοικονομικό τομέα.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν ήδη έχουν βολιδοσκοπηθεί για τις εν λόγω θέσεις έλληνες manager με σημαντική πορεία και επιτυχίες στο εξωτερικό σε διεθνείς ρόλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ