Έξι νέα Airbus Α320neo εντάσσει στον στόλο της η Sky Express

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
14 Οκτωβρίου 2020 | Επιχειρήσεις
Η πρώτη πτήση των νέων αεροσκαφών της Sky Express θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου με το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Έξη νέα αεροσκάφη Airbus, τύπου Α320neo, πρόκειται να αποκτήσει και να εντάξει άμεσα στο στόλο της όπως ανακοίνωσε η Sky Express.

Τα νέα αυτά αεροσκάφη, με τη χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, έρχονται να αυξήσουν τον ιδιόκτητο στόλο της, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το πτητικό έργο της εταιρείας, το οποίο καλύπτει 34 προορισμούς εντός Ελλάδας κι ανοίγει τους ορίζοντές της και για διεθνείς πτήσεις.

Η πρώτη πτήση των νέων αεροσκαφών θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου με το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη και οι επιβάτες μπορούν από σήμερα να κάνουν κρατήσεις, έχοντας στη διάθεσή τους πολλαπλές επιλογές ναύλων και πρόσθετων υπηρεσιών. Σταδιακά και μέχρι τον Μάρτιο του 2021, τα ολοκαίνουρια αεροσκάφη θα καλύψουν τους προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού, εξυπηρετώντας χιλιάδες επιβάτες με τους καλύτερους οικονομικούς όρους και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, με ένα ελκυστικό και ανταγωνιστικό πρόγραμμα ναύλων, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει την προσωπική του εμπειρία γρήγορα, απλά, προσιτά και να ταξιδέψει εύκολα κάθε μέρα.

Μαζί με τα νέα αεροσκάφη έρχεται και η νέα εμφάνιση του στόλου της εταιρείας, με γραμμικά σχέδια και χρώματα μπλε και φούξια, για να υπογραμμίσει τον νέο σταθμό εξέλιξής της, μεταφέροντας παντού το μήνυμα «Greece is bliss» με το οποίο είναι ντυμένα τα ολοκαίνουργια Airbus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ