Οι Hγέτες στην πρώτη σελίδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
12 Μαρτίου 2018 | Επικοινωνία - Media
Ένα περιοδικό για όσους ενδιαφέρονται ενεργά για τις εξελίξεις και τις τάσεις στο σύγχρονο επιχειρείν εντός και εκτός συνόρων. Το περιοδικό του σύγχρονου μάνατζερ στην Ελλάδα.

Ένα περιοδικό για όσους ενδιαφέρονται ενεργά για τις εξελίξεις και τις τάσεις στο σύγχρονο επιχειρείν εντός και εκτός συνόρων. Το περιοδικό του σύγχρονου μάνατζερ στην Ελλάδα.

Το Business News Magazine είναι η νέα εκδοτική προσπάθεια της Direction Business Network. Πρόκειται για μια μηνιαία έκδοση, με έμφαση στην ελληνική και διεθνή επιχειρηματική σκηνή, που απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη και επικεφαλής των κορυφαίων επιχειρήσεων. Θα αποστέλλεται κάθε μήνα σε 5.000 υψηλόβαθμα στελέχη και επικεφαλής των 1.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται ενεργά για τις εξελίξεις και τις τάσεις στο σύγχρονο επιχειρείν εντός και εκτός συνόρων. 

Εστιάζοντας στην ελληνική και διεθνή επιχειρηματική σκηνή, το νέο περιοδικό δημιουργήθηκε με την υπογραφή του businessnews.gr και της συντακτικής ομάδας της Direction Business Network και βασικό στόχο έχει να αναδείξει τους πρωταγωνιστές του εγχώριου επιχειρείν που κάνουν τη «διαφορά» και συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάκαμψη της οικονομίας. Μία μοναδική έκδοση με υψηλά αισθητικά κριτήρια, που περιλαμβάνει παρουσιάσεις εταιρειών, κλαδικές έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις και αναδρομές σε ιστορικές ελληνικές επιχειρήσεις. Αλλά όχι μόνο, καθώς στις σελίδες του οι αναγνώστες θα βρουν νέα από τη διεθνή επιχειρηματική σκηνή, εξελίξεις της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και του start-up οικοσυστήματος, απόψεις και ρεπορτάζ, που το καθιστούν ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια κάθε σύγχρονου ανθρώπου του επιχειρείν. 

Το νέο εκδοτικό εγχείρημα έρχεται να συμπληρώσει το επιχειρηματικό portal Businessnews.gr, την ετήσια έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» και το θεσμό βραβεύσεων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», στην προσπάθεια στήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Το πρώτο τεύχος «βγάζει» ειδήσεις…

Στο πρώτο τεύχος του Business News Magazine, που μόλις κυκλοφόρησε, ο νέος επικεφαλής της Unilever Ηellas, Jean-François Etienne, δίνει την πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό έντυπο και ο Σταύρος Τσομπανίδης εξηγεί πώς η εταιρεία του, Phee, βγάζει κέρδη από τη θάλασσα και πώς τα φύκια τον οδήγησαν να συμπεριληφθεί στη λίστα «30 under 30» του «Forbes» για την Ευρώπη. Ο coach του Steve Jobs, ο John Mattone, μιλάει για το ρόλο του Ηγέτη σήμερα, ενώ ο ιδρυτής και επικεφαλής του Cyber Security International Institute και Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, Mανώλης Σφακιανάκης, παραχωρεί μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. 

Οι αναγνώστες θα βρουν στο περιοδικό ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα στους καλύτερους CEOs του κόσμου, όπως τους ανέδειξαν οι εργαζόμενοι, αλλά και συνέντευξη του ειδικού στο Genius Τhinking, Robert Dilts, που πιστεύει πως υπάρχουν Έλληνες game changers. Ακόμη, με την πολύτιμη εμπειρία της δημοσιογραφικής ομάδας του Business News Magazine, παρουσιάζονται ρεπορτάζ για τις επιχειρηματικές συμφωνίες που έκλεισαν το 2017 και αυτές που έρχονται το 2018 αλλά και για τις 50 μεγαλύτερες πολυεθνικές (εμπορικές & βιομηχανικές) στην Ελλάδα. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ρεπορτάζ για το πραγματικό status όσον αφορά την επένδυση στο Ελληνικό, αλλά και το άρθρο με όλα όσα πρέπει να ξέρει κανείς για την Tesla, που έρχεται στη χώρα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ