Με τη βοήθεια της dicha.gr, η Brainfood Media παρουσιάζει το νέο www.childit.gr

Με τη βοήθεια της dicha.gr, η Brainfood Media παρουσιάζει το νέο www.childit.gr: ανασχεδιασμένο, με νέο, φρέσκο και πιο εύχρηστο layout, ακόμα πιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες των χρηστών και της διαφημιστικής αγοράς, των metrics, των ειδικών δημιουργικών, αλλά και των διαφορετικών συσκευών.

Παράλληλα, στην ομάδα του childit.gr  προστίθεται η Αγγελική Λάλου, η οποία αναλαμβάνει την αρχισυνταξία του site.

Το childit.gr είναι ένα πλήρες portal για το παιδί και τη μαμά, μόνο που διαφέρει αρκετά σε σχέση με τα αντίστοιχα παιδικά sites που έχουμε γνωρίσει στην Ελλάδα.

Η διευθύντρια του site, Ναταλί Σαμπά, έχει μια προσέγγιση εντελώς προσωπική και βιωματική, συνδυάζοντας τα θετικά ενός blog με την ποσότητα και την ποιότητα ενός μεγάλου portal: δηλαδή συνεχή κείμενα για ένα μεγάλο εύρος θεμάτων, επιστημονικές απόψεις από την ίδια (είναι, εκτός από μαμά, παιδοψυχολόγος - παιγνιοθεραπεύτρια), αλλά και από μια μεγάλη ομάδα παιδοψυχολόγων, παιδοδοντιάτρων, γυναικολόγων, λογοθεραπευτών και παιδαγωγών.

Είναι ένας πλήρης οδηγός για θέματα συμπεριφορών, διατροφής, υγείας και φροντίδας παιδιών, σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους, αλλά και γονιμότητας, εγκυμοσύνης, για τις μέλλουσες μαμάδες, ενώ η ύλη του έχει συμπληρωθεί με συνεντεύξεις προσώπων, ψυχαγωγία (θέατρο, βιβλίο) και δραστηριότητες.

Το childit.gr διαβάζουν κατά μέσο όρο 401.798 μοναδικοί χρήστες τον μήνα (στοιχεία Google Analytics τελευταίων 12 μηνών) και έχει μια πολύ ενεργή FB κοινότητα 48.000 fans. Είναι μέλος του δικτύου της Brainfood Media (www.brainfoodmedia.gr).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ