Στο σφυρί η βίλα του ζεύγους Λυμπέρη στο Κεφαλάρι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
06 Δεκεμβρίου 2019 | Επικοινωνία - Media
Σε πλειστηριασμό  βγαίνει η βίλα του εκδότη, Αντώνη Λυμπέρη, στο Κεφαλάρι στις 12 Δεκεμβρίου.

Το ακίνητο του Κεφαλαρίου, στο οποίο έχουν διεξαχθεί κάποια από τα θρυλικότερα πάρτι των περασμένων δεκαετιών, βγαίνει στο σφυρί, καθώς κατέστησαν άκαρπες οι προσπάθειες διευθέτησης των χρεών.

Τα χρέη που βαρύνουν το εν λόγω ακίνητο του Αντώνη Λυμπέρη ανέρχονται σε 9,5 εκατ. ευρώ, ενώ η τιμή προσφοράς ανέρχεται σε 3,83 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί, όμως, ότι υπάρχουν αξιώσεις και από άλλους οφειλέτες του ζευγαριού, καθώς το ακίνητο έχει υποθηκευτεί και σημειωθεί για οφειλές ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ προς το ΙΚΑ, καθώς και για χρέη ύψους 1.220.000 ευρώ προς τη Δύο Μεγάλων Επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, η εντυπωσιακή μεζονέτα βρίσκεται σε οικόπεδο 2.396 τετραγωνικών μέτρων στο Κεφαλάρι, ενώ σε αυτό υπάρχει διώροφη μεζονέτα με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 970,56τ.μ. με πισίνα η οποία ανακατασκευάστηκε το 2008.

Ο πλειστηριασμός δεν είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία για το ζεύγος Λυμπέρη αφού σε πλειστηριασμό είχε βγει πριν χρόνια και η βίλα τους στη Μύκονο. Επρόκειτο για μια επίσης θρυλική βίλα, στη θέση Τούρλος, επιφάνειας 883 τμ. με θέα που κόβει την ανάσα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ