ΕΣΑΚΕ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις Χορηγίες της Basket League

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
05 Αυγούστου 2019 | Επικοινωνία - Media
Προσφορές μπορούν να υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου

Σε αναζήτηση χορηγών για το νέο πρωτάθλημα της Basket League βρίσκεται ο ΕΣΑΚΕ. Σημειώνεται πως ενδεικτική ημερομηνία έναρξης της νέας αγωνιστικής περιοόδου (2019-2020) είναι η 28η Σεπτεμβρίου, ενώ η κανονική περίοδος, έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί πως για τις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2020, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του All Star Game.

Δυο λοιπόν μήνες περίπου πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος/υποβολής προσφορών για τις Ανταποδοτικές Χορηγίες  του Πρωταθλήματος της Basket League ( Μεγάλος Χορηγός και Επίσημος Χορηγός) για την περίοδο 2019-20 (και υπό προϋποθέσεις και της αγωνιστικής περιόδου 2020-21)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν εγγράφως, σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος, τις προτάσεις τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ(Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης ΟΑΚΑ, Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Γ. Πιτταρά, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123) σε σφραγισμένο ενυπόγραφο φάκελο με τίτλο «Προσφορά για τις Ανταποδοτικές Χορηγίες της BasketLeague”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ