Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ALPHA

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
21 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία - Media
Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η αγαπημένη παρουσιάστρια επιβεβαίωσε όλα όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό αναφορικά με την έξοδό της από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, αυτή η χρονιά είναι η τελευταία της στον ALPHA, ενώ τόνισε ότι δεν θα βρεθεί σε νέα τηλεοπτική στέγη του χρόνου.

 

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη:

«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πολύ. Υπήρξα πολύ τυχερή, γιατί συνάντησα καλούς ανθρώπους και δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου.

Στα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση να κάνω πολλές αλλαγές και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω, να έχω ασφάλεια. Φτάσαμε μετά από 15 χρόνια εδώ στον Alpha να σας στείλω πολλή αγάπη για τις τόσο όμορφες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί.

Από πέρυσι έχω σκεφτεί κάτι, που δεν είναι ξαφνικό. Πάντα μου αρέσει να παίρνω τον χρόνο μου και εγώ και οι άλλοι. Από πέρυσι έχω πάρει την απόφαση αυτή η χρονιά στον Alpha να είναι η τελευταία μου.

Αφού ενημέρωσα εκείνους, το αμέσως επόμενο κανάλι που μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία, ήταν να σας το πω εγώ. Εγώ είμαι αυτή που ξέρετε ότι τόσα χρόνια σας λέω εγώ ότι αφορά εμένα.

Μπορεί να ακούσατε πολλά. Ωστόσο εγώ επέλεξα την δική μου γιορτή γιατί είναι η μέρα μου για να σας ανακοινώσω αυτή την μεγάλη απόφαση.

Θέλω να ξέρετε πως στην καρδιά μου είστε ψηλά. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν και δεν θα με δείτε κάπου του χρόνου. Ήρθε η ώρα να κάνω πράγματα για εμένα, που δεν έκανα από μικρή. Μπορεί για εσάς να είναι απλό, ωστόσο η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη.

Εδώ θα είστε πάντα όλοι, θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου και ίσως τα ξαναπούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ