Αποσύρονται χορηγοί από το Big Brother

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
07 Σεπτεμβρίου 2020 | Επικοινωνία - Media
Oι εταιρείες- χορηγοί του τηλεοπτικού προγράμματος αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο

Tους ασκούς του Αιόλου άνοιξε η χυδαία τοποθέτηση του παίκτη του ριάλιτι του ΣΚΑΙ Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη, καθώς οι εταιρείες- χορηγοί του τηλεοπτικού προγράμματος αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο. Την εταιρεία Rigas Furniture ακολούθησαν οι Candia και DoctorPlant, όπου με τις επίσημες τοποθετήσεις τους δηλώνουν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το ριάλιτι.

Η εταιρεία Candia αναφέρει σχετικά

Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από την χορηγία της, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές οι οποίες δε μας πρεσβεύουν.

Η εταιρεία doctor plant αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο facebook

Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε το ελάχιστο,που είναι η αποπομπή του παίχτη μετα το αχαρακτήριστο και σοκαριστικό σχόλιο που έκανε και φυσικά μία δημόσια συγνώμη απο το σταθμό!

Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία!

Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο,οτι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza)

Οποτε επίσης αποσύρονται!
Τσόκας Μάκης
Γαλάνης Δημήτρης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ