"Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης" από τη Lidl Hellas

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
23 Φεβρουαρίου 2016 | Αειφορία & ΕΚΕ
Υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμου & της ΜΚΟ Αποστολής.

Στο πλαίσιο της εταιρικής μας υπευθυνότητας και της συνεργασίας μας με την εταιρεία "Ανταποδοτική Ανακύκλωση", φιλοξενούμε σε 20 καταστήματά μας το πρόγραμμα "Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης", που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη Lidl Hellas ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμου και της ΜΚΟ Αποστολής.

O "Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης" είναι μία ενέργεια μέσα από την οποία οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν άδειες μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο κινητό φωτοβολταϊκό κέντρο ανακύκλωσης, το οποίο είναι τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος για μία εβδομάδα και παράλληλα να συμμετέχουν σε διαγωνισμό ανακύκλωσης κερδίζοντας δώρα όπως, tablet, MP 4 και MP 3 players. Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο και θα συνοδεύεται από διάφορες εκδηλώσεις στο χώρο του καταστήματος.

Επιπλέον, για κάθε επιστρεφόμενη συσκευασία θα δωρίζεται ένα λεπτό του ευρώ στην ΜΚΟ "Αποστολή" για την ενίσχυση των "Γευμάτων αγάπης".

Το πρώτο κινητό φωτοβολταϊκό κέντρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης στήθηκε ήδη στο κατάστημά μας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει εκεί για μία εβδομάδα. Κάθε εβδομάδα θα πραγματοποιείται και μία άλλη στάση ανακύκλωσης σε άλλο κατάστημα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ