Η Vans υποστηρίζει έμπρακτα την καμπάνια #StopHateForProfit κατά του Facebook

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
02 Ιουλίου 2020 | Αειφορία & ΕΚΕ
Το παγκόσμιο action sport brand παίρνει ξεκάθαρη θέση απέναντι στη ρητορική μίσους και την παραπληροφόρηση.

Η Vans, το παγκόσμιο action sport brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ, συμμετέχει ενεργά στην καμπάνια #StopHateForProfit και σταματά όλες τις διαφημιστικές δαπάνες σε Facebook και Instagram, για όλο τον Ιούλιο. 

Αντ' αυτού, τα χρήματα θα διατεθούν σε προγράμματα ενδυνάμωσης και εκπαίδευσης των μαύρων κοινοτήτων, διευρύνοντας έτσι τις δράσεις του brand για την υποστήριξη πρωτοβουλιών ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις και υπερ των ίσων ευκαιριών. 

«Παραμένουμε πιστοί στην ευθύνη μας να προσφέρουμε περισσότερα στη μάχη κατά των φυλετικών διακρίσεων» δήλωσε ο Nick Street, Vice President of Global Integrated Marketing της Vans. «Προσπαθούμε με συνέπεια και συνέχεια να στεκόμαστε απέναντι στον ρατσισμό σε οτιδήποτε κάνουμε. Η απόφασή μας για συμμετοχή στο κίνημα #StopHateForProfit είναι ένας μόνο από τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούμε να πετύχουμε αυτή τη δέσμευση.»

Παράλληλα, η Vans θα αφήσει άδειες τις βιτρίνες των καταστημάτων της σε ΗΠΑ και Καναδά για όλο τον Ιούλιο, διαθέτοντας αντίστοιχα τα ποσά αυτά για την ενίσχυση της μαύρης κοινότητας. 

«Ως brand που -από τη δημιουργία του- έχει πάντα τους ανθρώπους στο επίκεντρο, η υποστήριξη όλων των κοινοτήτων βρίσκεται συνεχώς στον πυρήνα των ενεργειών μας», δήλωσε ο Carly Gomez, Vice President of Marketing, Americas στη Vans. «Αντί να φτιάξουμε βιτρίνες για τα καταστήματά μας σε ΗΠΑ και Καναδά, θα αξιοποιήσουμε τα χρήματα αυτά για να υποστηρίξουμε πρωτοβουλίες που ενισχύουν το κίνημα Black Lives Matter.»

Στο vans.eu/empower μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλες τις δεσμεύσεις της Vans, στη μάχη κατά του μίσους και των φυλετικών διακρίσεων.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ