Βούλα: Χιονόπτωση και παγετός σε υψόμετρο άνω των 100μ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Σύμφωνα με τις προβλέψεις μετεωρολόγων, τα ξημερώματα της Τρίτης φαίνεται η κακοκαιρία στην Αττική -και πιθανότατα ακόμα και στα νότια προάστια - θ

Σύμφωνα με τις προβλέψεις μετεωρολόγων, τα ξημερώματα της Τρίτης φαίνεται η κακοκαιρία στην Αττική -και πιθανότατα ακόμα και στα νότια προάστια - θα ενταθεί. 

Όπως δείχχνουν οι προγνωστικοί χάρτες, τις επόμενες ώρες - και συγκεκριμένα από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας και μέχρι τις 07:00 το πρωί της Τρίτης - η χιονόπτωση θα είναι έντονη στα νησιά των Σποράδων τη Στερεά Ελλάδα, σε πολλές περιοχές της Αττικής και τη δυτική Πελοπόννησο.

Στο κέντρο της Αθήνας θα σημειωθεί χιονόπτωση, νοτιότερα θα έχουμε χιονόνερο ίσως και πρόσκαιρη χιονόπτωση σε περιοχές των νοτίων προαστίων άνω των 100μ υψόμετρο.

Όσον αφορά τον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, θα χιονίσει στο Πανόραμα Βούλας (υψόμετρο >100μ) χωρίς να γνωρίζουμε αν θα υπάρχει μερική χιονόστρωση. Στα υπόλοιπα σημεία του Δήμου, σύμφωνα πάντα με τα προγνωστικά στοιχεία αναμένεται ασθενής νιφαδόπτωση. Βέβαια, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο καιρός...

Η θερμοκρασία στον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, το βράδυ της Δευτέρας δεν θα ξεπεράσει τους 2 βαθμούς, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης θα υποχωρήσει στους 0 βαθμούς. Παγετός θα επικρατεί τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει στους -1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ