Βασίλης Κόκκαλης: Συνάντηση στη Καρδίτσα με τοπικούς παράγοντες για τα ζητήματα της περιοχής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
24 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ της ορεινής Αργιθέας κ. Δ. Παπακώστα, τον Αντιπρόεδρο Στεφανιάδας κ. Λ. Αντωνίου και τον Καθηγητή κ. Π Νταβαρίνο του Συλλόγου Κουμπουριανιτών Αττικής σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, για θέματα Τοπικών Κοινοτήτων και ζητήματα διαπεριφερειακής σημασίας.

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ της ορεινής Αργιθέας κ. Δ. Παπακώστα, τον Αντιπρόεδρο Στεφανιάδας κ. Λ. Αντωνίου και τον Καθηγητή κ. Π Νταβαρίνο του Συλλόγου Κουμπουριανιτών Αττικής σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, για θέματα Τοπικών Κοινοτήτων και ζητήματα διαπεριφερειακής σημασίας.

Από τους εκπροσώπους του Δήμου Αργιθέας ζητήθηκε να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα σε μικρά αλλά σημαντικά έργα της περιοχής όπως δασικοί δρόμοι, η Λίμνη Στεφανιάδας και μέσα από τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ να αναδειχθούν σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου κ. Δ. Παπακώστας ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημάρχου Αργιθέας κ. Λ. Τσιβόλα τον Υφυπουργό για το διαρκές ενδιαφέρον και τη στήριξή του και ο κ. Π. Νταβαρίνος κατέθεσε υπόμνημα με σπάνια ιστορικά στοιχεία της Κοινότητας Κουμπουριανών του 1833 και προσκάλεσε των Υφυπουργό να επισκεφθεί την ορεινή περιοχή.

Ο Υφυπουργός κ. Βασίλειος Κόκκαλης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Δήμου για τις δράσεις του νέου ΠΑΑ 2014-2020 που άπτονται του ενδιαφέροντός τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστούν με τον Περιφεριάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό και τα συναρμόδια Υπουργεία για την υλοποίηση έργων στην περιοχή της Αργιθέας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ