Τσίπρας για ντιμπέιτ: "Έψαχναν εναγωνίως αφορμή να το αποφύγουν"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
24 Ιουνίου 2019 | Επικαιρότητα
Σε ποιους επιρρίπτει ευθύνες ο πρωθυπουργός για την ματαίωση του ντιμπέιτ

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ επιρρίπτει, ουσιαστικά, την ευθύνη που "ναυάγησε" και δεν θα διεξαχθεί το debate, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter. Στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης, το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ αναζητούσαν εναγωνίως αφορμή για να αποφύγουν το debate των πέντε. Ολόκληρη η ανάρτηση του πρωθυπουργού: «Αρχικά πίστευα ότι μόνο ο κ. Μητσοτάκης θέλει να αποφύγει, σαν το διάολο το λιβάνι, το ντιμπέιτ των δυο. Σήμερα φάνηκε ότι και το ΚΙΝΑΛ, ακόμη – παραδόξως – και το ΚΚΕ έψαχναν εναγωνίως αφορμή να αποφύγουν και το ντιμπέιτ των πέντε.

Ακόμη και όταν αποδέχτηκα να έρθω στο στούντιο απευθείας από το αεροπλάνο, βρήκαν πρόσχημα άρνησης. Σε συνεννόηση μεταξύ τους προφανώς, ώστε να μοιράζονται την ευθύνη και όλοι μαζί να τη ρίχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Κρίμα για τη δημοκρατία, κρίμα για την ενημέρωση των πολιτών».

Αρχικά πίστευα ότι μόνο ο κ. Μητσοτάκης θέλει να αποφύγει, σα το διάολο το λιβάνι, το ντιμπέιτ των δυο. Σήμερα φάνηκε ότι και το ΚΙΝΑΛ, ακόμη -παραδόξως- και το ΚΚΕ έψαχναν εναγωνίως αφορμή να αποφύγουν και το ντιμπέιτ των πέντε. #debate #εκλογες_2019

— Αλέξης Τσίπρας (@atsipras) June 24, 2019

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ