Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό βανδαλισμού στο ΑΠΘ – Έβαλαν φωτιά σε διάδρομο του Πανεπιστημίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι εντός του κτιρίου της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελειού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι άγνωστοι άναψαν φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε μια πόρτα αλλά και στον διάδρομο.

Νέες καταστροφές στο ΑΠΘ από αγνώστους, που χτύπησαν και έφυγαν ξανά σαν κύριοι.

Αυτή τη φορά, οι δράστες μπήκαν μέσα στο κτήριο του Πολυτεχνείου και άναψαν φωτιά σε διάδρομο της Σχολής.

Φθορές προκλήθηκαν τόσο στο διάδρομο, όσο και σε μια πόρτα. Το γεγονός γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook καθηγητής του Πολυτεχνείου, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά ότι «κάποια στιγμή το Σαββατοκύριακο, φαίνεται ότι οι ‘επισκέπτες’ στους χώρους του Πολυτεχνείου κρύωναν».

Ακόμη μια φορά θύμα βανδαλισμών το ΑΠΘ! (ΦΩΤΟ)

απθ1

απθ

ΑΠΘ: Μέσα ζημιές και έξω διακίνηση ναρκωτικών

Σύμφωνα με φοιτητές οι οποίοι συμμετέχουν στην ομάδα κατά των ναρκωτικών, η οποία έχει επιδείξει σημαντική δράση τους τελευταίους μήνες, «πλέον το εμπόριο δεν γίνεται όπως πριν από μερικές ημέρες, κατά τρόπο απροκάλυπτο.

Γίνεται με ραντεβού αλλά όταν αργεί το βαποράκι δημιουργείται μεγάλη ένταση. Οι φύλακες προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση, να απωθήσουν βαποράκια και χρήστες έξω από το campus, αλλά αντιμετωπίζουν το έργο τους είναι πολύ δύσκολο καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμη και με μαχαίρια».

Πηγή: seleo.gr, newsit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ