Στην Αθήνα ο Επίτροπος κ. Στυλιανίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
18 Ιουλίου 2019 | Επικαιρότητα
Θα εκφωνήσει ομιλία με τίτλο «Βιώσιμη Αφρική: Μια στρατηγική πρόκληση για την Ευρωπαϊκή Ένωση» σε εκδήλωση που διοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών.


Αύριο, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, ο Επίτροπος αρμόδιος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, κ.ΧρήστοςΣτυλιανίδης, επισκέπτεταιτην Αθήνα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Επίτροπος θα εκφωνήσει ομιλία με τίτλο «Βιώσιμη Αφρική: Μια στρατηγική πρόκληση για την Ευρωπαϊκή Ένωση» σε εκδήλωση που διοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών (Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» ώρα 9:00).

Στην ομιλία του, ο Επίτροπος θα τονίσει τη σημασία της αμοιβαία επωφελούς εταιρικής σχέσης με την Αφρική στο πλαίσιο μιας ισχυρής Συμμαχίας Αφρικής-Ευρώπης, για την προώθηση της σταθερότητας και της ευημερίας στην αφρικανική ήπειρο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο Επίτροπος κ. Στυλιανίδης θα συζητήσει με τις ελληνικές αρχές την ενίσχυση τουμηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ, στόχος του οποίου είναι η καλύτερη προστασία των ευρωπαίων πολιτών από φυσικές καταστροφές, όπως οι δασικές πυρκαγιές.

Επίσης, θα πραγματοποιήσει διμερή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις 12:00.Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμένο, και κατόπιν με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στις 15:00.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ